Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Nihil6, Słuchaj synek,jak ja cie pierdolne,to kombinacji znaków na nicki nie wystarczy xD

silence_sadness, zbuntowany :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Większość płonie już na stosach,ale jeszcze troche roboty do końca zostało D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, Jeszcze a propos banów: Dodajcie "Nihila" i "Relatywistę" do grupy fraz zakazanych przy tworzeniu loginów (przekleństwa itp.) i już nie będzie kolejnych inkarnacji :P - tak mnie swego czasu na jednym forumie pewien "prawilny" Admin załatwił :D

"Volenti non fit iniuria."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, aaa, że to po angielsku je :P Jam ten dziwek bez szkoły, więc wiesz ... :D

Jak dojdziemy do władzy, to ustanowimy na forumie zakaz "speakingowania", bo jakby nie było to tu jeszcze ku*wa Polska jest !!! :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nihil6, Poziom edukacji naszych coniektórych placówek,czy wiedza którą tam się nabywa,czasem pozostawia wiele do życzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, nie znam się na felgach :P Prędzej na "płynie do czyszczenia felg" :D

-- 04 maja 2014, 03:25 --

wieslawpas, nawet prawka nie mam - taki nieudacznik zyciowy jestem :P

Chociaż w sumie nigdy nie podchodziłem, więc może bym zdał ? Nie, co ja pierdolę, z moimi "rozkurwami" ... ? :P

Zresztą na ch*j mi prawka, na ch*j mi samochody, jak i tak wiecznie czymś naćpany ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.