Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

co tak zimno i ponuro? na dodatek przesadziłam z kawą i czuję że zaczną biegać po ścianach :roll:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, moje serce mówi mi "poj***ło cię do reszty, po co tyle pijesz?!" :pirate:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Little Red Fox, a ja wręcz przeciwnie ... ciągle jestem senna ... oczy mi się zamykają ... mimo, że śpię w sumie normalną liczbę godzin.

Jestem ciągle zmęczona ... senna ... coś kurde jest nie tak ... :roll:

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, a bierzesz jakieś leki? moje trochę usypiają, ale przywykłam, zwłaszcza, że włącza mi się okrutna senność dopiero wieczorami ;)

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Little Red Fox, citalopram mnie nigdy wcześniej nie usypiał więc raczej to nie to.

Biorę jeszcze na alergię ale one też nie powodują senności ...

Wychodzi na to, że zas odreagowuje stres ...... :roll:

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miałam robić pizzę, ale okazało się że nie ma pomidorów w domu, więc nie ma czym smarować spodu :roll::why:

a już miałam taką ogromną ochotę na pizzę...

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to już nie będzie takie smaczne, OK ktoś ma pomidory w puszcze/kartoniku? kto ma niech wbija, zrobimy pizzę - weźcie jakie lubicie składniki i pieczemy :pirate:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, weź coś jeszcze! mam resztkę sera, a by się mozzarellka przydała :roll:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogę wam dorzucić Turka który 3 dni był nabity na pal,robactwo się nie dorwało,więc jeszcze powinien być względny.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, Koniec kebabów z kotów na zapleczu,rewolucja,teraz robi się kebab z turka,albo turek robi sam z siebie.

Stop mainstreamowi.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, ale sklepy dziś zamknięte, no choćby że jakiś monopolowy :bezradny:

MamSwojePoglady, weź na deser, znalazłam dwa pomidory i pół słoiczka koncentratu pomidorowego, będzie na cienką warstwę sosu :great:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.