Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

DwaGuziki, Hmm...to tak jakby przez tydzień wysyłać sygnały bólowe do każdej komórki nerwowej w ciele,prawie nie boli D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, przynajmniej błyskawicznie tracisz przytomność...pal wbijany od dupy strony,bądź krocza,przytomności nie tracisz.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, przeczytałem pałach :hide:

DwaGuziki, co tam trochę cierpienia,dla takiego zaszczytu jak zaprzedanie duszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, :lol::lol::lol:

Cóż trzeba przywyknąć :D :D :D

-- 02 maja 2014, 21:15 --

Kestrel, a tobie pały w głowie :D :D :D

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, niee,tylko zabijanie turasów,żadnych chućliwych myśli i czynów,na to miejsca nima

wieslawpas, bry

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, było nie mówić że lubisz ciepło,wtedy byłaby rzeka lawy,a tak,zamarznięte jezioro i ciężki żywot D:

Gdzie nam Wilczyca czmychnęła,czy przegiąłem i szczeliła focha D: ?

Przywołanie udane.

-- 02 maja 2014, 21:31 --

Aranjani, co pokerfejsowi :C?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, Ja się nie obrazać :P

Nie wiemy co... krwiomocz... mielismy na usg dzisiaj jechac ale niestety Pokerek wysikal sie tuz przed wyjsciem i nici z badania bo pecherz musi byc pełny. Boli ja... własnie wrocilismy z apteki i podalismy jej leki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.