Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Nie pyskować kobiety,to że byłem u okulisty 5 lat temu nie znaczy że muszę okulary zmieniać.

Oj,coś te wasze chłopy zbyt wam pozwalają....szczyt bezczelności.

:mrgreen:

Oj tam oj tam 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, nieciekawie :<

Aranjani, Problem w tym że tu i teraz.

Oj,trzeba będzie z włodarzem gruntownie podyskutować nim wyhoduję armię pająków w szafie.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prakseda, Zadnych nam tu zjazdów... spamuj a Ci się polepszy :)

Kestrel, ;)

Oj nie przesadzaj 8) apropo pająków to dzisiaj znalazłam takiego jednego... chyba miał ze 2 metry, no mówie Ci... strach się bać :shock: Włodarz go ukatrupił... ale skubany się bronił :roll::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, nienawidzę pająków :roll:

Spitalam aż się kurzy jak widzę - a jak się drę :D

-- 25 kwi 2014, 19:53 --

DwaGuziki, Rzut okiem.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Tak ... do pomidorowej :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, prawie... papierosem :hide::lol:

DwaGuziki, ja się nie boję pająków 8)(a tak na prawdę mam arachnofobię tylko nie mów nic Kestrelowi bo udaje, że się nie boję bo chce menda mnie nimi poszczuć. A drę się też niesamowicie :shock: Juz nie raz mi mówili ze zawału można momentami dostac jak sie nie wie o co chodzi ;) Piszę małymni, bo jak przed chwila się okazało Władza niedowidzi więc licze na to, że tego nie przeczyta) :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prakseda, powalona jestes... :mrgreen::hide: Mnie już ciary przeszły na sama myśl że w nocy mogłyby spacerować po mnie...blee 8)

Mój ojciec kiedys hodował pajaka w toalecie... chyba się Kubuś nazywał (pająk, nie ojciec:P) przynosił mu muchy i nie pozwolił ukatrupić 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, pobiciem,śmiercią a zwłaszcza kopaniem dupy grożono mi już tyle razy,że do końca świata bym tego nie zliczył.

Aranjani, do usług

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, Ja pamietam jak raz się kąpałam... i nagle z sufitu spadł pająk... tak szybko z wanny nigdy jeszcze nie wyszłam ani tak szybko nigdy szlafroka nie założyłam... a darłam się jak wariatka.... matka prawie na zawał padła :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.