Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, :Wciska powodzenie w ręce by zapeszyć tak że nawet zaklęcia lokalizacyjne wiedźm nie zadziała: ALeż prosz cię bardzo D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No,zepsuta ta dzisiejsza młodzież,nic tylko internety,nołlajf,wstrzykiwanie marilunany....porażka co z tego wyrośnie.

Oh wait...

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak,powstałem nie w łonie matki,a w kablu 300 megabitowego łącza,wydało się.

http://www.dramabutton.com/

Teraz skoro to wiecie będę musiał sięgnąć po wasze życia,powiedzcie dzień dobry i pozdrówcie Charona ode mnie w tartarze.

-- 21 kwi 2014, 17:16 --

Aranjani, Powodzenia :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Variable, :D

Nie ma to jak dzieciństwo spędzonę w 3/4 na podwórku na łażeniu po drzewach, graniu w piłkę, darciu spodni na płotach 8):lol:

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Variable, moja mam jak wracałam wieczorem do domu to mówiła zawsze, że jestem taka brudna że tylko mi się oczy świecą :lol::lol::lol::lol:

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.