Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

kupmitrumne zgłupiałaś :mrgreen: Ja siem wstydzę :oops::mrgreen:

-- 31 mar 2014, 20:56 --

Aranjani miałam w ogólniaku taka kumpele co pochłaniała plecak jedzenia co dzien a chuda była jak patyk :D

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, mnie by tez B wystarczylo :P

no ale Ty masz z d co najmniej, mi tam u szczupłych się b podoba a u masywniejszych, krąglejszych wole większe, tak żeby proporcjonalnie wyglądało bo z chude z dużymi cyckami wyglądają nieciekawie tak samo jak z nadwagą z małymi. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, mnie by tez B wystarczylo :P

no ale Ty masz z d co najmniej, mi tam u szczupłych się b podoba a u masywniejszych, krąglejszych wole większe, tak żeby proporcjonalnie wyglądało bo z chude z dużymi cyckami wyglądają nieciekawie tak samo jak z nadwagą z małymi. :mrgreen:

to Ci by się moje nie spodobały:(

Cały czas i przestrzeń, wszytko co się wydarzyło lub kiedykolwiek się wydarzy. Gdzie chcesz zacząć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, byl czas ze mialam pare kg za duzo. Ale odkad schudlam niesamowicie i garderobe musialam wymienic moge jesc i jesc.... i kurde nic nie przybywa (jak na razie ;) ). :hide: Ja tam w sumie nie narzekam tylko wszyscy mowia ze za chuda jestem :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani a ja zawsze byłam pulchna ... :roll:

Jak poszłam do ogólniaka to schudłam .. pozniej zas przytyłam ...

Pozniej schudłam duzo ... i zas .. i tak ciągle ... :roll:

potem jak zaczęłam łykać leki od psychiatry to sporo schudłam ... ale w miedzyczasie wyszła mi alergia ... i po lekach na alergie zas mam apetyt ...

No jak nie urok to sraczka ... :roll:

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, roznie to z tym wszystkim bywa. Najwazniejsze zeby czuc sie ze sobą dobrze. Mam nadzieje ze pomimo tego czy przytyjesz czy nie tak wlasnie jest :)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.