Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

kupmitrumne, Czy dobrze to okaże sie po czasie..

Mam nadzieje ze nie będzie wredna suka dla swojego faceta za którym tęskni i którego kocha ponad życie :D

Niech przybiera maske "Zimnej suki" dla określonej grupy społecznej, a to czy dla mnie będzie "suką", zależy tylko od tego jakie wyobrażenie na swój temat wrzucę jej do głowy i do jakiej grupy mnie zaszufladkuje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

macieywwa, A wiesz , że ja mam to samo , nigdy nie pociągali mnie grzeczni faceci , tylko Ci najbardziej wredni , może coś się zmieni jak się znowu zakocham :)

Variable, nie przesadzaj , faceci kochają kobiety za to jakie są w ogóle , a nie za ich kg , w ogóle kobity to pustaki (niektóre) bo zamiast w łóżku cieszyć się facetem , to myślą o pierdołach , typu czy są grube , czy ładnie pachną , czy wyglądają dobrze itp .. nic tylko taką walnąć . Wiec ja Ci to mówię , że dobrze wyglądasz :mrgreen: ;*

na_leśnik, no wybacz :) moja wyobraźnia mnie ponosi :lol:

Variable, potrzebny Ci facet i dużo bzykania , od razu się wyleczysz :mrgreen:

btw, myslałaś o karierze psychoterapeutki? :lol:

nie , moje powołanie jest inne chyba , zadawać ból ludziom podczas depilacji laserowej ..

no ale serio sex ma zbawienny wpływ na ciało jak i na psyche :)

Wiem to po sobie , bo jak byłam kiedyś w 3 letnim związku z młodszym facetem to nie miałam żadnych problemów , co mam teraz :bezradny: . Nic tylko się zakochać :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.