Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

macieywwa, Buka i Reiben dzielili , więc do nich trzeba by się z pytaniem kierować :lol:

no tak.

"Samce alfa i beta, tuż po zaspokojeniu swoich potrzeb, dzielą samice między inne osobniki w stadzie..."

Mówiła Krystyna Czubówna 8) .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, moj wewnetrzny instynkt podpowiada mi ze trafiłem, zreszta jak zawsze na wredna, zimna kobiete wamp, której sukotarczy nie rozbije, choćbym napierdalał w nia łomem. :mrgreen:Reiben, na kogo trafiłem

Czasem coś w nas umiera i nie koniecznie chce zmartwychwstać.

............................................. Kurt Cobain 1967-1994

Człowiek pozbiera się ze wszystkiego, ale nigdy już nie będzie taki sam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, też lebrujesz w robocie,tak blisko a tak daleko do weekendu,paradoks yebany ^_-

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nihil6, aż , tak to nie bardzo , ja tam mam do jednego osobnika słabość , więc niech sobie walczą , zdania nie zmienię :lol::lol:

kupmitrumne, łeeee :P To na ch*j ja tą swoją miejscami już rozpadajacą się, zasniedziałą kolczugę pucuję, z myślą, coby do tego otwartego turnieju (niczym o prawo do legendarnej Izoldy :D) o serce trumienki przystąpić ? ;) Ehh ... taki już los plugawych najemników :P Zatem idę gwałcić i rabować - bo cóż innego mi pozostało ? :D

Edytowane przez Gość

"Volenti non fit iniuria."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nihil6, Ona już dawno temu zaprzedała duszę swojemu własnemu celowi - nabić się na pal króla chuci,tylko sam monarcha ma wyebane D:

Aranjani, leony,niebieskie,czarne,wszędzie leony :hide:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, ano leberozis trimensis i dzisiejszego dnia mnie dosięgła. Przyszła rano szefowa, wychwaliła mnie pod niebiosa i się momentalnie w dupie poprzewracało :bezradny: .

-- 28 mar 2014, 11:55 --

Aranjani, bry.

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nihil6, mało masz niewiast na forum :> ?

co druga to lepsza :105:

Variable, pewnie masz jasną karnacje , to musisz opalać się stopniowo i krem z filtrem przed :)

Kestrel, :lol::lol::lol:

-- 28 mar 2014, 11:56 --

na_leśnik, chociaż szefowa fajna dupa ?

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, a to mi tylko szefostwo ciśnie że nie myślę.

Co ja poradzę że przyjebany i przyćpany bez dragów jestem :<

Aranjani, normalnie zuo T_T

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jako monarcha tego pięknego i chućliwego acz niebezpiecznego zakątka Pizdolandii zobowiązałem się pierwej do usunięcia wszelkich zagrożeń od legendarnego i okrutnego mutanta buki poczynając

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.