Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

kupmitrumne, mój pieseł, poczuła swój instynkt i zapomniała o dobrym wychowaniu :D

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, mam labradorkę ;)

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, Ech,taka młoda, i już zapomina...oj Mar,Matyl..Genowefo...marnie że skleroza w tym wieku :roll:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, chodzą słuchy na forumie ze jarasz sie a wręcz uwielbiasz facetów w sandałach i skarpetkach, lubisz jak facet ma zakola, czy lekki tatusiowaty brzuszek. :D

Czasem coś w nas umiera i nie koniecznie chce zmartwychwstać.

............................................. Kurt Cobain 1967-1994

Człowiek pozbiera się ze wszystkiego, ale nigdy już nie będzie taki sam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, ojj, za moją ciężko czasem nadążyć :pirate:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, tragedyja ;<

-- 21 mar 2014, 19:48 --

Tyrr, pusia nadal towarzyszy przy hard trajningach D: ?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, czarna ;)

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, yep.

Kestrel, czasem, zależy czy obecnie nie ma ważniejszych spraw do roboty (np spanie), czy ktoś jej przypadkiem drzwi na dół nie zamknął itd

Btw brat w poniedziałek idzie do Kosy... jego pierwszy tattoo i jak mnie pamięć nie myli to piszczel i te sprawy... uj z tym że będę po nocce - jadę tam się z niego pośmiać trochę :mrgreen:

"Siadaj koło mnie,

to dla Ciebie jest ławka.

Posłuchaj, jak pięknie o miłości gada,

ten który miłości nigdy nie zazna"

:yeah::yeah::yeah::yeah::yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym chciała kolejny tattoo, a nie mam pieniążków :roll:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja raczej zdecydowałem się na motyw rękawu (czy klimat D: ),pytanie ile sesji na to pójdzie.

A także mojego marudzenia :>

Śmiercionauta, łaj tawariszu D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja się trochę boję robić tattoo w widocznych i odkrytych miejscach, nigdy nie wiadomo gdzie mnie poniesie i w jakim miejscu się znajdę :D

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.