Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Po tym kawałku z wyra wstałem byłem w sklepie po serek danio i po o prace zadzwoniłem :) wystarczy silna autosugestia i dobry humor, ale nic nie trwa wiecznie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hobbyturysta, no scooby do był za&^&^y. Pamiętam, że sie w tej rudej podkochiwałem jako dzieciak :105: .

-- 17 mar 2014, 15:43 --

white Lily, hej :smile: .

dobra spadam z tej redakcji.

Narazie

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam ochote na chinskie zarcie kawe i paczke dobrych papierosów a pozniej sok bananowy na deser :P Ja jestem baaaardzo chojny ale z kasa słabo bo jestem równiez uzalezniony od hazardu i maszyn HOT SPOT i w weekend okradły mnie z 500 zł :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, ja już swoje meki odbyłam w pracy kto gotuje??

arwena27, :( dlaczego??a co ze znajomymi dokąd ich wywiało?

-- 17 mar 2014, 15:52 --

hobbyturysta, wow to niedobrze powinieneś to leczyć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najlepsze połączenie to alkohol i hazard :) mam terapeutke ale mnie wkurza bo mnie nie moze wyleczyc w 5 min :)

od wczoraj koczuje na tym forum i jestem bardzo zadowolony że mam komu mędzic :) uuuu jak bieda do dupy zajrzy to i człowiek zadowolony z wirtualnych znajomych :)

ciekawe czy od forum też sie uzależnie i ile ze mna wytrzymacie :P

-- 17 mar 2014, 15:55 --

Ja jedynie co umiem gotować to jajecznica z kiełbasa :) badz moj drugi ulubiony zestaw to gotowana kiełbasa z bardzo ostrym chrzanem i kawa:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

white Lily, zawsze było ich bardzo nie wielu ,ale przez nerwice nie utrzymywałam z nimi kontaktu i tak głupio mi teraz je odswiezyc bo za dozo lat mineło, za dózo sie zmieniło w naszych zyciach nie wiem czy byłoby o czym rozmawiac i zostałam sama. poza tym mało jest fajnych ,otwartych towrzyskich ludzi w moim otoczeniu :( Mówi się trudno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.