Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

kupmitrumne, chyba że tak,ale też nie do końca,gdybyś miała wyebke to i na króla chuci D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pociąg seksualny 8)8)

Nie znam tej spółki PKP,ale w sumie po rozpadzie,powstało ich tak dużo...z autobusami podobnie,trochę jest tych spółek,firm itd..prywatyzacja fck yeah :bezradny:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak tak dalej będzie padać, będę miała problem dotrzeć jutro do pracy :hide:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć. Co to za kącik sprośnego podrywu?

Ja jednak mam metodę na romantyka. :P

Instalowanie programów zakończone, teraz wezmę się za gry oraz strony. Metoda fiszek na pulpicie się sprawdza.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Little Red Fox, liseł kajaka nie ma?

Aranjani, ewentualnie gruczoły jadowe,całych żabów nie trza D:

pańcio nadal zmarnowany ^_-?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, e tam ;)

ja za to musialam sie zdrzemnac na godzinke ;)

a ciezki zywot to ma ciezki zywot ;) zjadla byla na spacerze w wiadomym celu a teraz spi... przewalone ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Noc ma moc, uwielbiam ten niesamowity klimat i spokój. Jak dla mnie to idealna pora na myślenie i planowanie.

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Regina Brett, Bóg nigdy nie mruga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam to tutaj jest klub do mędzenia ludziom jak ktos nie moze spac bądź nie chce bo i tak jutro nie ma żadnych obowiązków ??? to się podłącze jeśli można oczywiście :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.