Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

kupmitrumne, ból na znośnym levelu,było parę "kryzysów" ,ale jako tako optymalnie do zniesienia.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, kryzys jest ja wjeżdża na żyłę ( w przypadku jak robiłam na nadgarstku) , ja osobiście lubię jak wypełnia kontury bardzo przyjemne , gdybym miała kaes to bym była pewnie w połowie wydzierana

jaki obszar dziabiesz ? rękę ?

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, a ustawiłem go sobie, chyba tak z sentymentu - chociaż może nie powinienem ? :P W końcu jakby nie było Relatywista nie żyje, Relatywisty już nie ma, Relatywistę już dawno pogrzebaliśmy ;)

Heh, jakby co, w zanadrzu mam jeszcze jedengo Avka :D Patrz załącznik :P

"Volenti non fit iniuria."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nihil6, ten z Paincie jest lepszy , widać co nie co , więc kobiety nie brałaby kota w worku :P

-- 24 lut 2014, 21:18 --

Aranjani, ja mam tyle planów co do kolejnych projektów , że chyba by mi ciała nie starczyło :roll:

Edytowane przez Gość

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, póki co mam tylko dwa , a też sie zbierałam długo , trzeba przemyśleć , bo potem usunięcie boli gorzej niż sama dziara

na_leśnik, nie , bardziej zapuścić się nie mogę :roll: jak będę wyglądała jak pulpet to męża nie znajdę , w sumie to i tak nie znajdę , nawet nie mam chłopa ..

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.