Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

carola, yo

Tyrr, bry

kupmitrumne, Istotnie "Wszystkie świry są braćmi" :mrgreen:

Mówię o tej 2,"przykrej" stronie,bo często każda nowa rejestracja,to ujawniający się,kolejny człowiek z własnym zrytym beretem,nie mogący sobie poradzić z swoimi problemami solo,w realu też często "osrywany",szukający wsparcia/znajomości w internetach.

Ale co racja,to racja,wśród świrów,sami swoi 8):mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć Robaczky :pirate:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy komuś też włącza się przy wchodzeniu na forum jakieś pobieranie 'pliku' ca2? Na kompie jeszcze jako tako, ale z telefonu w ogóle nie mogę przez to włączyć forum :P JAk się tego pozbyć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, serio :P Dziś się zaczęło, z komórki to już w ogóle nie mogę wejść, bo się włącza to pieruństwo i dalej nie można przejść na forum. Na kompie można przynajmniej wcisnąć 'anuluj' :] I co ja teraz zrobię, jak w nocy będę chciał na forum a mi się nie będzie chciało na kompie siedzieć? :why::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, dzień mi minął na naprzemiennym przeżywaniu szajby i zamułu xD Uwielbam testować nowe leki... A tak poza tym to cały dzień obserwuję moją kicającą po pokoju królisię :)

http://nieproszony-gosc.blog.onet.pl/ - mój blog o NN w moim życiu. Zapraszam

'Kiedy życie daje ci cytryny, nie rób lemoniady! Wścieknij się! "Nie chcę twoich głupich cytryn!"'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1234qwerty, ja prawą ( jak to się mówiło: trzęsiesz diabła :twisted: ) to już mam od dziecka, a przede mną Goplana mleczna :D

Kestrel, panoczku mleko by się świeże zdało, a idźże tam do obory krowę wydoić :mrgreen:

carola, oj współczuję, a co do króliczka to też mam, ale już staruszek. Uwielbiam te istotki :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, mnie zawsze rozbraja jak one się myją :D Zwłaszcza uszka :D Taki zwierzak to skarb, świetnie uwagę odwraca :) Jak nazywa się twój króliś?

http://nieproszony-gosc.blog.onet.pl/ - mój blog o NN w moim życiu. Zapraszam

'Kiedy życie daje ci cytryny, nie rób lemoniady! Wścieknij się! "Nie chcę twoich głupich cytryn!"'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, paź sprzedał duszę za garść srebrników,tak go los czeka...dojenie krów,po wsze czasy i kres horyzontu :lol::lol:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

28 stycznia urodziły się małe kotki i teraz zamiast zabrać się za coś konkretnego czy chociaż pożytecznego, podglądam kotałki :mrgreen:

http://new.livestream.com/tinykittens/cupcake

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carola, Dokładnie są słodkie i zapomina się o problemach przy nich. Moja to po prostu Pusia, wcześniej była już tak nazwana, wzięłam ją po przejściach i tak już ze mną jest chyba 6 lat :D

74665_152734081440324_1172526_n.jpg

Kestrel, oj to marną przyszłość jego widzę, sam sobie winien, niech doi krowy po wsze czasy :P

-- 30 sty 2014, 19:45 --

Calineczka1990, o nie już zapomniałam o wszystkich pieskach, pandach, kotkach, sarnach przy paśnikach, a tu znów to samo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, znalazłam przypadkiem, gdy szukałam zajęć dla przyjaciółki na sesję :pirate:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.