Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Kestrel, zglosilem nieodpowiednie zachowanie jednego z uzytkownikow. Mam nadzieje, ze cos w tej sprawie robicie?

-- 31 paź 2013, 17:00 --

ala1983, gdyby nie moja ankieta to nadal by wszystko wisialo w dziale "Poznajmy sie". Czuje sie bohaterem 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ja,ale inny mod to powywalał,żarty żartami,ale bez przesady z robieniem z forum placu zabaw i burdelu bo się nudzi państwu.

Owszem,też mi sie zdarza,i offtopować i idiotyczną ankiete kiedyś zrobić,ale raz wystarczy,bez przesady.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masked_Man, poniesie zbiję kasę na sprzedaży schronów przecigównoburzowych :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze dziś wieczorem pewnie rozważymy co i jak,obecnie na tel jestem i technicznie nie do końca sprawny.

ale dziś już wyjątkowy burdel sie zrobił,spoko,konsekwencje będą.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To mnie jakoś nie do końca interesuje,have fun.

Fakt jest taki że sie burdel zrobił i coś sie z tym zrobi :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wieczorem wszystkie wnioski, skargi, zazalenia doczekaja sie stosownych dzialan. A tymczasem wszystkich prosze o nierobienie wiekszego shitu niz tu byl do niedawna. Podobnie jak Kestrel na mobilu.

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, zglosilem nieodpowiednie zachowanie jednego z uzytkownikow. Mam nadzieje, ze cos w tej sprawie robicie?

Owszem, użytkownik dostał ostrzeżenie. Mam już dość takiego burdlu jaki ostatnio panuje na forum, słowne ostrzeżenia nic nie dają, moderatorzy muszą zamykać tematy .... co za dużo to niezdrowo.

Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.