Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Kestrel, jak lubisz PRL to zapraszam do Łodzi jest taki pub w tym klimacie i tej nazwie:D

Ból fizyczny ma w sobie tyle dobrego, że jeśli przekroczy pewną granicę, zabija. Ból psychiczny, kiedy boli nas serce, zabija nas codziennie od nowa, jednak ciągle żyjemy. Paulo Coelho

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciężko polubić coś o czym słyszało się tylko z książek :pirate::mrgreen:

i opowieści .

Klimat pubów i reszta mi jeden diabeł wszycho, i tak siedze tylko w domu/pracy jak ciul na kazaniu,czy jak to tam leciało :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, nie do końca się z Tobą zgodze ja to poznałem i polubiłem a nie jestem wiekowy miałem fiata 125 eksport i uwielbiałem nim jeździć jeżdżę czasem na rekonstrukcje zdarzeń z tamtych lat i jest naprawdę super:)

Ból fizyczny ma w sobie tyle dobrego, że jeśli przekroczy pewną granicę, zabija. Ból psychiczny, kiedy boli nas serce, zabija nas codziennie od nowa, jednak ciągle żyjemy. Paulo Coelho

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Semir, Możliwe że i tak .

We mnie te czasy wzbudzają tylko 1 myśl

Za komuny

Były pieniądze,nie było na co wydawać

Teraz

Jest co kupować,ale nie ma za co :pirate:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, w każdym ustroju były plusy i minusy ale zdziwiłbyś się jak ludzie podchodzą do tego teraz jak wszedłem do galerii łódzkiej w stroju zomowca to ochrona krzyczała do mnie gromkie zdravstwojtie łapanie za "blondyne" klepanie po hełmie i czasem miłe rozmowy to właściwie standard :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, a bo to jednego :mrgreen: wtedy jechaliśmy jak pamiętam do Gdańska i było ok 120 osób ale jak kto zaczepić chciał te ze mną uzbrojonym w tarczę i pałę nie miałby szans. :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

coś mnie chyba ludzie nie lubią bo gdzie ja się nie pojawie to pusto się robi : /

-- 29 paź 2013, 20:33 --

Kestrel, byle z umiarem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, jestem tu w miarę świeży a co do awatara to coś sie znajdzie :-) Zresztą chyba nie tylko o to chodzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, fajnie,ze to ogladalam a nie zgadlam.No coz zdarza sie,czlowiek czlowiekiem moze sie pomylic:P

Ale polecam autopsje niby krwawy horror,ale smiechu co nie miara :P

You have to die a few times

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.