Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

wykończony, wenla i buspiron odpada, bo spowodowały manię... Mirtazepiny można by znowu spróbować, może nie będzie takich zawrotów głowy... Mianseryna powodowała takie myśli samobójcze, iż wolę nie brać jej więcej...

Ciekawy artykuł o CHAD i kreatywnośći. ;)

http://www.afektywni.pl/kreatywnoscachorobamaniakalno-depresyjna,29,l1.html

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też tak słyszałem o dopaminie ja brałem seroxat 20 mg i było nawet nieźle kiedyś myśle żeby , znowu wskoczyć ale na 40 np ale fevarin ładnie mi wykasował natrectwa i jestem w czarnej dupie i tak źle i tak nie dobrze a może połaczyć jakieś 2 leki żeby kasować nn i fobie ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaburzony, ile tego favrinu bierzesz? Brat bierze i dzisiaj na 100 mg przechodzi... Czytałem jakiś artykuł, że ponoć ten fevarin niewiele gorszy od anafranilu jest w badaniach...?

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, esci działał dobrze, ale zwiększenie z 10 mg do 20 mg nic nie dawało niestety. Zobaczymy, co nowy lekarz powie. Najpierw trzeba go znaleźć, a moje doświadczenia z psychiatrami raczej złe są...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ramanujan, na razie biore 75 chyb a jutro mam na 100 przejsc , bo mam wizytę u tego lekarzyny ale on mnie wkurwia nieźle , chce go zmienić jak najszybciej , na fev napewno jest lepiej niż jak nie brałem nic ale szału nie ma , fobia mnie jebie ostro czuje się jak zamknięty za szkłem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaburzony, ja właśnie jestem bardzo wrażliwy na ból fizyczny i czasem za często biorę tabletki przeciwbólewe. Matka pracuje w szpitalu to czasem może te na receptę załatwić. Na szczęście głownie biorę te słabsze bez recepty, ewentualnie pyralginę, która ponoć w wielu krajach europejskich jest na receptę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaburzony, widzę kolejny Schwarzenegger. Też co raz mniej zwracam uwagę na fizycznie dolegliwości. Zmęczenie, ból mięśni, zęba, kręgosłupa. Co mi tam. Bólu nie zniweluję, zawsze jakiś będzie, ale za to mogę wytworzyć psychiczną postawę wobec niego. Wobec skrajnego bólu nadal pękam, ale ten średni, jestem na niego obojętny.

wykończony, grasz w jakieś gry ostatnio?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaburzony, ja ani kawy ani tych energetyków nie piję. Jedynie moje uzależnienie to herbata, ale ciężko to ograniczyć. Może jeszcze słodycze do tego można dodać i kupowanie książek. :mrgreen:

Niedługo jak wreszcie zamówię nową klawiaturę, to zacznę normalnie bez literówek pisać. Bo ta stara, zapasowa to chyba w Związku Radzieckiem jeszcze wyprodukowana. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.