Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Calineczka1990, Ostatnio szło ducha wyzionąć miałam tydzień wolnego,ale nic nie czuje się wypoczęta jakoś .Tzn .musiałam wziąsć to wolne. :bezradny: nie wyrabiałam też mam taki czas ,że szkoda gadać.

u mnie w pracy 29 stopni.... Mamy wiatrak, ale za dużo to on nie daje...masakra.

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, też nie potrafię malować paznokci u stóp, zawsze połowę palców upierniczę :lol:

Saraid, ja się zdążyłam przyzwyczaić do wysokich temperatur, choć nie ukrywam, że najprzyjemniej w centrum handlowym, gdzie jest klimatyzacja :pirate:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, to się stało, że jest lato, a w biurze brak klimatyzacji i się dusimy....

Calineczka1990, ja właśnie miałam próbę malowania, ale nic z tego.... mam koleżankę kosmetyczkę, więc pójdę :) od razu zaliczę brwi i rzęsy :mrgreen:

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, dla mnie regulacja brwi od zawsze kojarzy mi się z największą torturą :roll:

mleko sojowe mi się skończyło i jestem skazana na mało smaczną kawę :hide:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, a mnie tam nic nie boli. Do tego robię henne na brwi i rzęsy, bo mam jasne :roll:

nigdy nie pilam mleka sojowego, ale bym spróbowała z chęcią. Chyba zaraz zrobię sobie kawkę, bo tak jakoś mi się zachciało.

Saraid, Po prostu mam dwie lewe ręce do tego :D no i chyba lakier trochę przestarzały ...

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, ja na jakiś czas zrezygnowałam z mleka krowiego i laktozy, a mleko sojowe kupuję w biedronce, gdzie jest tańsze ;)

a co do regulacji brwi - po prostu mnie boli i łapy mi się zwyczajnie trzęsą jak mam to zrobić :shock:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, ja czasem nitkuję sobie brwi, słyszałaś o tej metodzie? ;)

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, niby tak, dobrze że mam jasne brwi i nie muszę się tak męczyć :D

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, nie ;) dość dziwnie bym wyglądała z ciemnymi brwiami :D

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, a ja muszę, bo mam białe. Koleżanki mi robi na brąz i w pierwsze dwa dni wyglądam jak wiedźma, ale w następne jest już lepiej.

Nie wyobrażam siebie bez brwi :P

Marcin20.04, Ja bardziej utożsamiałam się z Mary, Ty rozumiem, ze z Maxem :)

Kestrel, lato, 34 stopnie, pot cieknący po udach, śmierdzący Pan, który przyszedł wziąć kredyt :lol:

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.