Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Marcin20.04, Nie o to chodzi,z tego co próbowałem po prostu marnie jeżdżę, i raczej na kierowcę się nie nadaje ;)

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin20.04, Nie o to chodzi,z tego co próbowałem po prostu marnie jeżdżę, i raczej na kierowcę się nie nadaje ;)

Taa, a ja to wsiadłem pierwszy raz do samochodu i od razu mistrz kierownicy. :D Nawet po 30 godzinach jazdy elką nie czułem się pewnie za kierownicą. Dopiero po roku jazdy Maluchem czuję się pewnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wreszcie weekend :yeah:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo podobno front atmosferyczny idzie i będzie dobrą pogodę trzymać :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hejka :smile: co u Was ?

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

padam na ryjek, dobrze że jutro można pospać dłużej :yeah:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś będąc na moment u rodziny obecnego faceta mojej matki napatoczyłem się na ich małego kocura,zarąbisty :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie lepiej, a wieczorami znacznie lepiej niz z rana :smile: avek no muszę cosik wymyślić :D

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oglądam serial dziewczyny 2, mój chłopak przyszedł to pewnie porobimy coś razem ;)

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, dlatego mam taki nich Kasieńka ;)

-- 14 cze 2013, 20:21 --

wogóle ludzie ze szkoły grupa i z pracy mnie wspieraja, że aż jestem miło zaskoczona naprawdę zajebiści są

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko kiedyś przypadkiem obejrzałem kawałek tego filmu

idiotyczny :hide::why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.