Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Mushroom, boss ?

-- 26 maja 2013, 20:20 --

czy jeszcze jakies inne ? ;)

-- 26 maja 2013, 20:21 --

a poza tym jak Twoja Kobieta zachwyca się Toba to nie powinienes przewracać oczami tylko się cieszyć :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, no bo robaczki już były, trzeba co nowego wymyślić :D

Aranjani, oj nie.. a kiedy to było? :D

Kestrel, już tak późno :shock::D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Seems legit

h585D3378

-- 26 maja 2013, 19:33 --

Aranjani, o innej godzinie post wysłany,nie liczy się :P

Snejana, tak późno,niestety :P

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, hej, a weekend na bulwarach :D A Tobie jak minął?

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, oj nie.. nie wypatrzyłaś mnie!! :P a byłam w tamta sobote :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, kurde... no wiesz... ten wiek to juz nie taki wzrok jakby się chciało :mrgreen:

kurcze to widziałas pokazy komandosów? a my sie zastanawialismy co takie dziwne sprzęty nad Krakowem latają :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, gdzies cholero się ukrywała? :mrgreen: trudno w sumie mimo zaawansowanego mojego wieku nie wypatrzec kobiety bez ręki :P

-- 26 maja 2013, 20:41 --

Kestrel, ja tam nigdy nic takiego nie powiedziałam :mrgreen: świata bez facetów sobie mój drogi to ja nie wyobrażam. A to że mam zawsze racje... no cóż... nie moja wina :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a poza tym jak Twoja Kobieta zachwyca się Toba to nie powinienes przewracać oczami tylko się cieszyć :mrgreen:

nie jestem od tego żeby się mną zachwycać

poza tym mogła by wybrać bardziej reprezentatywne, jakbym ja wrzucił takie które jej się nie podoba to byłby foch i płacz

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, to bulwary lubią mnie :P jak przeholowałeś, imprezowałeś, co? :P

Aranjani, a widzialam!!! kurde zajefajnie było :Di komandosi też fajni :mrgreen:

-- 26 maja 2013, 19:42 --

Aranjani, hahahaha, bo ja proteze już mam :P to można nie zauważyć :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.