Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Poczytaj najpierw o nurtach i przede wszystkim o skuteczności dla konkretnych problemów:) Wiem, że na fobie i lęki, behawioralna ma dobre metody. Domyślam się, że z zaburzeniami osobowości może lepiej radzić sobie psychodynamiczna. No i wiesz, wyznacz sobie deadline, bo inaczej się nie zbierzesz:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wysłowiona, mój deadline był w lutym, później w marcu, kwietniu... :roll:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może tak, moja propozycja. Do piątku poczytasz o nurtach i wybierzesz jeden. Do niedzieli ogarniesz najlepszych lekarzy i do 18 wybierzesz jednego, a w poniedziałek się zapiszesz. Będę Cię pilnowała, ok?^^

Kestrel, to umówmy się, że będę Ci wysyłała kurs częściami i będziemy go testowali na sobie. Będzie mega praktyczny i konkretny, z zadaniami itp:D Ale to kwestia najbliższych tygodni:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wysłowiona, ja tak robię od kilku miesięcy :? muszę się zdecydować dzisiaj

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może tak, moja propozycja. Do piątku poczytasz o nurtach i wybierzesz jeden. Do niedzieli ogarniesz najlepszych lekarzy i do 18 wybierzesz jednego, a w poniedziałek się zapiszesz. Będę Cię pilnowała, ok?^^

By wywrzeć większą presję mogę się przyłączyć do pilnowania : D

wysłowiona, czemu nie,spróbować nie zaszkodzi ;).

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michuj, mi trudno zawsze oceniać co lubię bardziej. Wiele zależy od aktualnej potrzeby. A Dio był spoko, jednak nie słucham, bo za łatwo sobie wkręcam to co jest w tekstach. Może jak się trochę podreperuję to nadrobię, bo fajna muza.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiedzmy, że mam na oku kilku terapeutów :roll:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka, to w czym problem? Rozpisuj, plusy i minusy, dzwoń pytać, czy aktualnie jest możliwość zapisania się na terapię:) Będziesz mogła nad sobą pracować, będziesz miała czyjąś pomoc, czyjeś wsparcie i wiedzę! Nie widzę powodu, by nie być podekscytowanym;>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wysłowiona, pół mojej wypłaty pójdzie na terapię :hide:

a macie jakieś doświadczenia z młodymi terapeutami, czy ich wiek nie wpływa ujemnie, jeśli chodzi o ich pracę i mniejszą wiedzę?

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, Moja terapeutka dość młoda jest,ale nie wydaje mi się by to czyniło jej wiedzę mniejszą itp, tu bardziej terapeuta musi mieć"żyłke" do swojej roboty lub jej nie mieć

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co myślicie o nurcie integratywnym? :roll:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, nie znam się,ale może warto spróbować.

Ach,prawie że 3000 postów...baby-courage-wolf-meme-generator-congratulations-i-m-proud-of-you-1d48d7.jpg

stałaś się wspaniałym spamerem :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cali (mogę tak? od dawna mam taką chęć^^), teoretycznie wszystkie terapie używają podobnych metod, więc jak najbardziej:) A ten, czytasz coś sama, robisz jakieś kursy itp? Jest tego mnóstwo w internecie, ja jechałam na takich przez wakacje. Przebrnęłam przez kupę bzdur, ale można znaleźć naprawdę wartościowe rady i empirycznie zweryfikowane metody.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, mały forumowy spammer rośnie :great:

wysłowiona, sama już nie wiem co robić, zadzwonię zaraz do jednej babki i zapytam się czy mnie przygarnie :mrgreen:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, Jeśli masz motywacje czy chęć by zadzwonić to zrób to jak najszybciej,bo tak będziesz odkładać,odkładać i odkładać...

jak już się ugadasz to głupio będzie odwołać :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zawsze powtarzam, że najgorzej jest się umówić^^

Jest na forum jakiś temat z ćwiczeniami na depresję? Napisałam na blogu temat, chciałam tutaj poruszyć porządniej kwestię metody, ale nie mogę nic znaleźć. Mogę założyć temat w psychologii, co?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.