Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

wysłowiona, tak :hide:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wysłowiona, niestety nie dam rady, zaraz wychodzę, więc muszę sobie radzić ;)

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wysłowiona, już za późno, wypiłam właśnie poranną, na mnie kawa tak nie działa :mrgreen:

rozmawiałam ze swoją psychiatrą na ten temat, kofeina nie ma wpływu na moje lęki, jedynie jak zrobię za mocną to pikawa świruje ;)

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się już chyba chwaliłam na forum, że mój organizm przestał tolerować tytoń. Wczoraj sprawdziłam ostatecznie, po prostu nie jestem w stanie. Automatycznie mam ochotę wszystko zwrócić^^

Cześć monk:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krzty marudzenia tu nie zauważyłem,zacna to sztuka,niełatwa i nie każdy ją umie :lol:

Czy ktoś sie z dnia cieszy czy nie,kwestia indywidualna

Poza tym witam wszystkich :P

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, życie ;<

No i trzeba z głową pić :D

Bianka78, a ja tylko ładnie :lol:

Hi

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wróciłam, cześć Wszystkim :D

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.