Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, Czasem to ja za grzeczny wręcz jestem :mrgreen: (nie tyczy się mend w robocie które trują :lol: )

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zabierz ją < błaga >

to u mnie? :evil:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Aranjani, moja przyjaciółka mieszka w Krakowie i się do niej wybieram jak sójka za morze :roll:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, nie będę próbować :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, obiad ugotuje , podłogi pozmywa , a okien ruszać nie będzie :P

Snejana, na to nie można być za starym , siostra wymówek nie szuka :P może siostra zrobić wyjątek ? to mogą być z ketchupem i dla sąsiada siostra coś zrobi :P

ale chociaż on stawia?

w sumie to siostra jest sponsorem , w końcu rozbiliśmy siostry skarbonkę :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Otóż to :mrgreen:

Ewentualnie być grzecznym,a potem rzucić się na obiekt nienawiści zadając mu 65 ran kłutych i ciętych,przerabiając gardło na krwawą masę a z głowy zrobić blok na noże

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, to wbijaj tu koniecznie jak będziesz mała chwile! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, ojj koniecznie! :D

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, a rozdajecie kamizelki i kółka ratunkowe? :D

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, A dziękuje :mrgreen:

U ciebie owa pani też fajna,to jakieś zdjęcie losowej kobiety z internetu czy jakaś piosenkarka/modelka czy celebrytka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no mogą być z ketchupem, a z arszenkiem też? :angel: jedyne co moge zrobić dla sąsiada to pokazać mu droge do drzwi (ale mu pojechałam xD)

w sumie to siostra jest sponsorem , w końcu rozbiliśmy siostry skarbonkę

gdzie ja k.rwa wałek położyłam :evil::evil::evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, są obecne na pokładzie jak najbardziej :D i przystojny pan sternik gotowy w każdym momencie udzielić Ci pomocy :mrgreen:

Tomcio Nerwica, dobra, biorę

znowu mną handlują na tym forum, to powinno byc zakazane :-|:mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, ja tam pokojowy człowiek jestem.. :mrgreen:

Aranjani, Calineczka1990, Przez te wasze gadki,aż chce mi się...uspołeczniać i opuszczać bunkier :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, już to widzę jak mi pomoże gdy wpadnę w szał i panikę :lol:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, serio zapraszam :mrgreen: mozesz się nawet topić, lubie jak cos sie dzieje :mrgreen:

Calineczka1990, a żebyś wiedziała, że Ci pomoże :P

-- 01 maja 2013, 20:24 --

Aranjani, Mam perfekcyjną wymówkę...słabo znam kraków ! :mrgreen:

pomożemy, oprowadzimy... a mapa kosztuje chyba 5 zł :P

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.