Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Kestrel, a, bo to całe odchudzanie to normalnie jak walka z nałogami :roll: - trzeba zacząć od głowy, od znalezienia motywacji. A z tym jest najgorzej. Ja ogólnie też mogę służyć jako przykład negatywny. Nie potrafię na stałe utrzymać normalnej wagi. Gdybym konsekwentnie stosowała zasady racjonalnego żywienia byłabym wiotka jak trzcina. Niestety, tyję - wpadam w panikę - odchudzam się - tyję - wpadam w panikę... I tak w kółko :P Perpetuum mobile normalnie :mrgreen::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, i to też po części,druga kwestia - finanse,le to są pomniejsze przeszkody i wymówki,jak i wiele innych bardziej lub mniej prawdziwych,główna przyczyna to moja słaba wola i lenistwo.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przez Was poszłam na wagę,ale u mnie spoko

angry-must-resist.png

a tak na poważnie,dobrze że ok : P

-- 25 kwi 2013, 14:48 --

hello nowoprzybyłym

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, ja też tylko myślę na razie, ale podobno warto od tego zacząć :lol: (tylko ile razy można zaczynać?) damy radę! :D

Saraid, cześć, cześć :D fizycznie nic nie robię, ale psychicznie się poprawia, więc chyba nie jest źle. Ogólnie to leki biorę 2 tydzień i skutki ubocznie mnie męczą, ale daje radę :smile: a co u Ciebie?

-- 25 kwi 2013, 18:46 --

Mara_, mam ptasie mleczka :D gustujesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.