Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

zmienny, to taki zawód, który się rozwija wraz z postępem techniki :D bo nawet jeśli ludzie przestaną wywoływać zdjęcia (z tradycyjnej kliszy), to na pewno znajdą się tacy, którzy będą chcieli wykonać odbitki czy zrobić zdjęcia do dokumentów - tu akurat marne grosze, ja bym się chciała zająć fotografią okolicznościową, a tu już można konkretnie zarobić :D

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, to jest problem, bo wielu niby wychodzi z założenia, że ciocia, wujek, kuzyn mają lustrzankę to od razu dobre zdjęcia zrobią, nawet jeśli się zajmują amatorsko fotografią, wolałabym żeby się bawili, a kilka fotek zawsze mogą strzelić ;) poza tym ślub się bierze raz i nie będzie możliwości powtórki jeśli się okaże, że zdjęcia rozmyte, nieostre albo coś ucięte, a taki fotograf się przygotowuje do pracy i wie co robi, jeśli oczywiście jest dobry w swoim fachu :great:

Ładne zdjęcia to pamiątka i z mojej obserwacji wynika, że ludzie mimo wszystko nadal chętnie zatrudniają fotografów na śluby :roll:

zmykam do łóżeczka, miłego wieczoru :)

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, ja tez jestem oldschool :smile:

ostatni rozwiazywalem test to wyszlo mi, ze zdecydowanie jestem tradycjonalista.

ale to nie znaczy, ze jakis oszolom, po prostu ten postep i zawirowanie mnie troche przerazaja.

-- 23 kwi 2013, 20:24 --

Calineczka1990, no chyba masz racje jednak, to milego lozeczka :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, no bo czlowiek nie wie jak to wszystko funkcjonuje dookola, ja przynajmniej czuje sie glupi.

i to nie jest sam postep, nie ma juz nawet stabilnych wzorcow, sciezek rozwoju,

np. ostatnio widzialem film Roza, tam bohaterem pozytywnym byl Tadeusz i takich bohaterow pozytywnych brakuje w spoleczenstwie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

e no nie gadajcie, ze matma to zuo, bo rzeczywistosc jest bardzo matematyczna i matematyka jest piekna na swoj sposob, niemniej sam tez nie lubilem odrabiac maty, ale to przez nauczycielke. :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.