Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

carlosbueno, przynajmniej wyglądam młodziej i bardziej naturalnie :yeah:

MamSwojePoglady, nawet mi nie mów, wystarczy poobserwować moją sąsiadkę :lol:Mara_, :shock:

Snejana, ja też, na dodatek byłam bardzo brzydkim dzieckiem

Calineczka1990 styraną sportem twarz

Styraną? Myślałam, że aktywność fizyczna działa na korzyść dla naszej urody. No może poza boksem... :mrgreen:

haha :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, na czterech łapach ... szkoda , że siostrze odpadł obcas , to bym je zabrałpożyczył od siostry :P por favor :P

Tak się to kończy jak się siostrze daje zadania do odrabiania zamiast robić samemu

6 było z prac domowych , tak się bratu pomaga :P

-- 02 kwi 2013, 20:55 --

jak dotychczas chyba najgorszy w życiu

tak samo oceniam czas spędzony z siostrą ... nie mogłem się powstrzymać :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, w ogole w tym wieku się nie wygląda zbyt korzystnie :P

Tomcio Nerwica, ej a osły to nie mają podków? :P gdzie jest młotek i gwoździe ? :twisted: por favor to można powiedzieć jak się kawę chce :roll::P

6 było z prac domowych , tak się bratu pomaga

6 jedynek czy 6 że ocena? :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gimnazjum wspominam jako okres najbardziej tępych,ignoranckich i średniowiecznych ludzi, z jakimi miałem do czynienia.

A także okres gównianego lansu, i grupek,gdzie jak ktoś nie pasował do gównianego kółeczka wzajemnej adoracji to był jak odmieniec :lol:

LO lepiej wspominam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, a to też, ja na szczęscie tego nigdy nie doświadczyłam, ale miałam inne problemy bo przeprowadziłam się, zmieniłam szkołę i za nim nie mogłam się przystosować do nowego otoczenia, jeszcze mnie coś w brzuchu z nerwów ściska jak przechodzę czasem obok tej szkoły, bleee :roll::D

-- 02 kwi 2013, 20:10 --

Tomcio Nerwica, nie szkodzi, mnie się pomysł z podkuwaniem osła spodobał :twisted::mrgreen: brat każdemu w taki specyficzny sposób okazuje sympatię czy tylko mnie taki zaszczyt kopnął? :P

ocena nieuk jeden

nastepnym razem będzie 7 :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gimnazjum wspominam jako okres najbardziej tępych,ignoranckich i średniowiecznych ludzi, z jakimi miałem do czynienia.

A także okres gównianego lansu, i grupek,gdzie jak ktoś nie pasował do gównianego kółeczka wzajemnej adoracji to był jak odmieniec :lol:

LO lepiej wspominam.

to akurat nie wina gimnazjum tylko wieku, ja podstawówke zwłaszcza ostatnie klasy i pierwsze technikum też tak wspominam, pasmo poniżeń i prześladowań.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mara_, nie lubic mogly ale bic nie. ;/

ja tez nie bylem takim typem co idzie na skarge, szydze sobie z pedagogow, ktorzy sa calkowicie bezradni w tych szkolach. ;)

W ogole ja to nie wiem, u mnie w szkole dziewczyny nie byly gnebione, niektore wysmiewane tylko, ale bite i gnebione nie.

ze swoimi rocznikami klopotow nie mialem, ale pod szkola sie kilka lat starsza patologia zbierala, mieli tam swoja miejscowe, to tam cos sapali ale bez rekoczynow sie obylo.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, z dwojga złego wole wałek :P wszystkim , bo ja prosty chłop ze wsi jestem i nie wiem jak się zachować :P

nastepnym razem będzie 7

ale 7 jedynek czy że ocena ? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.