Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Ej czy lek Escitalopram Actavis ma coś związanego z Setaloftem?? Ktoś może wie coś na ten temat?

-- 18 mar 2013, 20:00 --

Calineczka1990 - mam 10mg tego Escitalopramu.. [co za nazwa] :shock:

Bo każdy walczy tu o przetrwanie

w świecie gdzie nic nie jest pewne

bądź pewien swojej woli walki

zbieraj siły, dąż do tego by coś zmienić!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, wracz dał mi jeszcze czas na mocniejsze stanięcie na nogi. Ale oboje uznaliśmy, że już trzeba spróbować przełamać fobię.

-- 18 mar 2013, 20:06 --

Saiga, hi

Paroxinor 20mg - od 27.10.2012r. i nadal :/

Tranxene 10mg-doraźnie - nie pamiętam, kiedy:))

Życie, to nie je bajka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no kurna, nie wiem, co sobie myśleć. bo ta osoba zabiegała o spotkanie i w sumie mi aż tak nie zależało, a tu teraz taki kwiatek. może coś się stało? aronoł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja dziś byłem umówiony z psychoterapeutą i pocałowałem klamkę bo powiedział że nie ma miejsc i przyjmie mnie za kilka miesięcy :evil::evil::evil::evil:

Kurwa, mam skierowanie do specjalisty i zalecenie sądowe psychoterapii i mam czekać kilka miesięcy :shock::evil:

zwalczam głuptaków - w necie i w realuroll.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja dziś byłem umówiony z psychoterapeutą i pocałowałem klamkę bo powiedział że nie ma miejsc i przyjmie mnie za kilka miesięcy :evil::evil::evil::evil:

/cenzura/, mam skierowanie do specjalisty i zalecenie sądowe psychoterapii i mam czekać kilka miesięcy :shock::evil:

niezły pedał, powinien (albo jego sekretarka) zadzwonić poinformować że wizyty nie ma i przeprosić

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sloik, nie przejmuj się, może po prostu stchórzył albo rzeczywiscie coś się stało. A jesli nie... tego kwiatu jest pół światu :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.