Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

omeeena, niestety... nie stać mnie :roll:

-- 11 mar 2013, 15:44 --

Aranjani, nieee.... więc jak chcesz to się podzielę :P:mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omeeena, niestety... nie stać mnie :roll:

-- 11 mar 2013, 15:44 --

Aranjani, nieee.... więc jak chcesz to się podzielę :P:mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niech mi ktoś użyczy teleportu, bo nie chcę wychodzić na tak brzydką pogodę :roll:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niech mi ktoś użyczy teleportu, bo nie chcę wychodzić na tak brzydką pogodę :roll:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omeeena, co Ty mi wkrecasz :hide: zwracam mocno uwage na wyglad ale akurat na te jego elementy, w znikomym stopniu.

Calineczka a to dla odmiany moze zostan w domu? Ciagle Cie gdzies nosi. :)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omeeena, co Ty mi wkrecasz :hide: zwracam mocno uwage na wyglad ale akurat na te jego elementy, w znikomym stopniu.

Calineczka a to dla odmiany moze zostan w domu? Ciagle Cie gdzies nosi. :)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, siema brat, u mnie to co zwykle czyli nic :mrgreen: a u brata? a zlew już sama naprawiłam, tak sobie zaczepiam :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, siema brat, u mnie to co zwykle czyli nic :mrgreen: a u brata? a zlew już sama naprawiłam, tak sobie zaczepiam :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.