Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Saiga, łatwo powiedzieć... cięzko wykonać

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, łatwo powiedzieć... cięzko wykonać

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Wiem...

tzn,w teorii wiem,sam nie musiałem jak dotąd przerywać toksycznej relacji...

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Wiem...

tzn,w teorii wiem,sam nie musiałem jak dotąd przerywać toksycznej relacji...

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, i jak to zniosłaś?

Saraid, wiem, że muszę to zrobić, ale obecnie nie potrafię go zostawić samego z problemami.

'Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem?'

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, i jak to zniosłaś?

Saraid, wiem, że muszę to zrobić, ale obecnie nie potrafię go zostawić samego z problemami.

'Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem?'

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, TY jego a zapomniałaś o sobie?Ty sie w tym nie liczysz?on zawsze bedzie miał jakies problemy a tak naprawde nie chcesz od niego odejść i szukasz wymówek prawda?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, TY jego a zapomniałaś o sobie?Ty sie w tym nie liczysz?on zawsze bedzie miał jakies problemy a tak naprawde nie chcesz od niego odejść i szukasz wymówek prawda?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, było cięzko się uwolnic szczególnie w pierwszym przypadku, ale dałam rade, natomiast drugi przypadek był skrajny, gdybym nie podjęła natychmiastowej decyzji to pewnie bym juz nie żyła :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, było cięzko się uwolnic szczególnie w pierwszym przypadku, ale dałam rade, natomiast drugi przypadek był skrajny, gdybym nie podjęła natychmiastowej decyzji to pewnie bym juz nie żyła :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.