Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

zmienny, nikt nigdy mnie nie kochał tak jak moja kotka. Piszę to z całą odpowiedzialnością.

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, nikt nigdy mnie nie kochał tak jak moja kotka. Piszę to z całą odpowiedzialnością.

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ale glownie takie sa. Z reszta kto lubi kogos, kto sie czesto focha :P , a koty takie sa ;) . Przyklad: kiedys kotka mojej cioci walnela takiego focha, ze wyszla z domu i 3 dni nie wracala : o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ale glownie takie sa. Z reszta kto lubi kogos, kto sie czesto focha :P , a koty takie sa ;) . Przyklad: kiedys kotka mojej cioci walnela takiego focha, ze wyszla z domu i 3 dni nie wracala : o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[videoyoutube=OztGJhiBQTo][/videoyoutube]

zmienny, koty też potrafią kochać swoich właścicieli, choć czasem okazują to na swój koci sposób ;)

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[videoyoutube=OztGJhiBQTo][/videoyoutube]

zmienny, koty też potrafią kochać swoich właścicieli, choć czasem okazują to na swój koci sposób ;)

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czechosłowackie wilczki wyglądają prawie jak wilki 8)

a jaki maja charakter... :roll::mrgreen:

ja i psy i kociaki lubie... ale z wiadomych względów kota mieć nie moge :mrgreen:

a tak w ogóle to chciałabym jeszcze konia i kangura :yeah:

no... witajcie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czechosłowackie wilczki wyglądają prawie jak wilki 8)

a jaki maja charakter... :roll::mrgreen:

ja i psy i kociaki lubie... ale z wiadomych względów kota mieć nie moge :mrgreen:

a tak w ogóle to chciałabym jeszcze konia i kangura :yeah:

no... witajcie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siostrawiatru, a po czym to poznajesz, hmm teraz mi sie przypomnialo, ze moj kot tez jak mnie nie bylo w domu wiele dni to przejawial tesknote, wiec moze mnie jednak lubi, ale tylko jak mnie nie ma. :mrgreen:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siostrawiatru, a po czym to poznajesz, hmm teraz mi sie przypomnialo, ze moj kot tez jak mnie nie bylo w domu wiele dni to przejawial tesknote, wiec moze mnie jednak lubi, ale tylko jak mnie nie ma. :mrgreen:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, mój kot się na szczęście nie focha :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, mój kot się na szczęście nie focha :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, ojej, ten kot to sie chyba psiej karmy najadł :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, ojej, ten kot to sie chyba psiej karmy najadł :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mój od czasu do czasu strzela focha. Kiedyś weterynarz stwierdziła u niego depresję, ponieważ w domu zaszły pewne zmiany i nie poświęcaliśmy mu podobno wystarczającej uwagi, pomimo że o zwierzę nadal się dbało :shock:

Aranjani, cześć, co tam dobrego słychać? ;)

-- 02 mar 2013, 19:09 --

Snejana, mój poprzedni kocur się tak zachowywał :mhm:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mój od czasu do czasu strzela focha. Kiedyś weterynarz stwierdziła u niego depresję, ponieważ w domu zaszły pewne zmiany i nie poświęcaliśmy mu podobno wystarczającej uwagi, pomimo że o zwierzę nadal się dbało :shock:

Aranjani, cześć, co tam dobrego słychać? ;)

-- 02 mar 2013, 19:09 --

Snejana, mój poprzedni kocur się tak zachowywał :mhm:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, Ja kocham mojego kota i wszystkie inne też kocham bo koty są jak kobiety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, Ja kocham mojego kota i wszystkie inne też kocham bo koty są jak kobiety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.