Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, Aranjani, jakoś,czuje że to wszystko znów wraca,próbuje sie nie poddawać tak do końca...

A dobra,szkoda jęzor strzępić,wróce z bardziej ludzkim nastrojem :roll:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Aranjani, jakoś,czuje że to wszystko znów wraca,próbuje sie nie poddawać tak do końca...

A dobra,szkoda jęzor strzępić,wróce z bardziej ludzkim nastrojem :roll:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, o to pędze, z moim szczęściem utkne w jakijś zaspie pewnie :mrgreen:

Saiga, nie daj się, przecież już było lepiej :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, o to pędze, z moim szczęściem utkne w jakijś zaspie pewnie :mrgreen:

Saiga, nie daj się, przecież już było lepiej :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, tyle jem ostatnio, że nie wiem czy jeden traktor wystarczy :P

luk_dig, dla mnie każdy taki sam :mrgreen: ale mięso z lamy pewnie zdrowsze :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, tyle jem ostatnio, że nie wiem czy jeden traktor wystarczy :P

luk_dig, dla mnie każdy taki sam :mrgreen: ale mięso z lamy pewnie zdrowsze :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, no był chętny :D ale chyba trochę za bardzo go nastraszyliśmy :roll::P

Snejana, nie , tylko leżały na mnie i nie miałem jak się im wyrwać :P lew to w ogóle mi pomóc nie chciał , nie chciało mu się wstać :roll::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, no był chętny :D ale chyba trochę za bardzo go nastraszyliśmy :roll::P

Snejana, nie , tylko leżały na mnie i nie miałem jak się im wyrwać :P lew to w ogóle mi pomóc nie chciał , nie chciało mu się wstać :roll::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.