Skocz do zawartości
Nerwica.com

FREAKZLOT 2012 - POGAWĘDKA

Gość Sabaidee

Rekomendowane odpowiedzi

Ja C(z)łowieka zrozumiałam tak, że wpadnie w odwiedziny, więc chyba nie liczy się do zrzuty na domek...

Ja bym chętnie pojechała, ale póki co wychodzi 200zł za osobę + jakieś 100zł dojazd + wszelkiego rodzaju inne wydatki... :?

"Jestem toksycznym produktem odpadowym aktu stworzenia."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, (100zł x 5 domków podzielić na ilość osób) x dwie doby - tak pisała Laima. No dobra, wychodzi 100zł, nie wiem gdzie się walnęłam :shock: No ale i tak - jak liczysz, że wychodzi Ci 50zł za dwie doby?

"Jestem toksycznym produktem odpadowym aktu stworzenia."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, doba za domek wynosi 25 zł. Nie zamierzamy przepłacać i dlatego najlepiej aby każdy z wcześniejszych chętnych potwierdził swoją obecność do końca maja by był jeszcze czas na zrezygnowanie z np 1 domku.

carlosbueno, ja ją zamierzam nosić :P

ladywind, a Ty nie masz ochoty się pojawić? :twisted:

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A najlepiej dużo wcześniej, aby jedno psychicznie mogło się nastawić na miłą podróż ;):lol:

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marsal2, no unikam, unikam, słusznie zauważyłeś ;)

-- 27 maja 2012, 23:41 --

Marsal2, z tajnych źródeł wiem że ktoś z Żor jedzie potem przez Częstochowe ale :mhm:

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.