Skocz do zawartości
Nerwica.com

paplanina kosmetyczno-zakupowa

matija

Rekomendowane odpowiedzi

15 minut temu, Zniszczona38 napisał(a):

Kupiłam rozświetlacz Jak dla mnie jest mega. Tanio, prosto i robi robotę. 

A jaki kolor? Ja niebieski 😄 Ogolnie jest spoko, myslalam ze będzie gorzej, ale dziś zobaczyłam błysk w odbiciu w szybie autobusu który stał dość daleko 😬🤣 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, lily was here napisał(a):

A jaki kolor? Ja niebieski 😄 Ogolnie jest spoko, myslalam ze będzie gorzej, ale dziś zobaczyłam błysk w odbiciu w szybie autobusu który stał dość daleko 😬🤣 

Ja standard- błyszczący brąz.  Podoba Ci się ten co kupiłaś? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, Zniszczona38 napisał(a):

Ja standard- błyszczący brąz.  Podoba Ci się ten co kupiłaś? 

No tak dla beki kupiłam trochę, a trochę mi sie podobał 😜 kiedys miałam klasyczny, ale dawno nie uzywalam rozświetlaczy a teraz jakos mnie naszło. No tak kosmicznie wyglada, niezbyt naturalnie, ale tez nie wali jakos masakrycznie po oczach. Ja Lubie takie trochę crazy makijaże czasem. Myslalam, ze będzie trupio wygladac ale tez nie. Robi ładna taflę. Na festiwale jakies pod brokat sie przyda ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, lily was here napisał(a):

No tak dla beki kupiłam trochę, a trochę mi sie podobał 😜 kiedys miałam klasyczny, ale dawno nie uzywalam rozświetlaczy a teraz jakos mnie naszło. No tak kosmicznie wyglada, niezbyt naturalnie, ale tez nie wali jakos masakrycznie po oczach. Ja Lubie takie trochę crazy makijaże czasem. Myslalam, ze będzie trupio wygladac ale tez nie. Robi ładna taflę. Na festiwale jakies pod brokat sie przyda ;) 

Jak się przyda to jest ok plus nie wali po oczach to można żyć. 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

28 minut temu, Zniszczona38 napisał(a):

Jak się przyda to jest ok plus nie wali po oczach to można żyć. 😅

No wlasciwie to odcień sam w sobie jest bardzo ładny, nawet na cień by sie nadal. Po prostu mi sie jakos tak nie klei z kolorem skory w miejscu, gdzie kładzie sie rozświetlacz, jak te klasyki typu jakis szampański odcień itd ;) i wydaje mi sie, ze sie wybija i daje taki kosmiczny vibe ‚ ale teraz to w sumie wszystko można w tym makijażu. Ja tez uzywam czasem oczojebnego niebieskiego eyelinera itd wiec sklei mi sie to jakos 🙂 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z kosmetyków to kupiona jeszcze w wakacje farba do włosów... poprzedni odcień wypłukiwał się do prawie rudego blondu a ten początkowo prawie czarny wypłukuje się do naturalnego brązu... ładny odcień, ale tuż po to serio prawie czerń : ) 

https://allegro.pl/oferta/l-oreal-professionnel-majirel-cool-cover-60-ml-12031-kolor-6-1-18201440610

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi