Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nowy kanał na IRCu

shadow_no

tak czy nie  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. tak czy nie

• tak
      10
    • nie
      3

Rekomendowane odpowiedzi

:shock: ja też w przemiany nie wierzę...ale po tym co się stało z MO to już sama nie wiem czy da się czy nie tak radykalnie zmienić......

Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Noomis nie jest normalny.I nie,nie zmienił się.Ciągle wali głupimi tekstami w moim kierunku czy to na privie czy na głównym.

Noomis ma lepszy dzień,jak coś wychleje,niestety.

Czuje się jak na realu,gdzie tacy ludzie jak noomis są tolerowani,a tacy jak ja są-debilami wg ludzi.

No ale jeden chuj,w końcu Noomis też jest lepszym człowiekiem ode mnie.

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko sie na mnie nie obrażajcie za to co napisalem.Mam gorszy dzień i teraz jeszcze czytam,że Noomis się zmienił....Otóż nie,nie zmienił się

Nie chce się kłócić.Po prostu nie zgadzam się ze stwierdzeniem,iżNoomis się poprawił.Tacy ludzie jak on się nie zmieniają.

Dla mnie Noomis jest tym samym ch.... którym zawsze był.

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no dobra, ale nie przesadzajmy. kiedyś też było różnie na Ircu i się nie wywalało na każdym kroku.

a tego bana z playa trzeba zdjąć, proszę o to już po raz n-ty.

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi