Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nowe osoby, głosowania

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

łatwiej byłoby się wypowiedzieć gdybym wiedziała jakie merytoryczne warunki trzeba spełniać żeby rangę "irc" dostać. jeśli sympatia to wiadomo, że głosy będą podzielone.

jednak kierując się wyłącznie tym to jestem na tak. for all.

tysiąc razy zmieniałam tego posta. trudno mi idzie pisanie więc tyle ode mnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MOCca, wystarczy że byłam dziś i widziałam jaki na czacie jest burdel, maciuś włazi flooduje, noomis co i rusz zmieniał nicka - a jak zwracałam mu uwagę to kwitował to blaablablabla bla. Mam ci wysłać logi? Nic się nie dało na ogólnym napisać przez ten syf.....a moje prośby wyżej wspomnieni mieli w dupie.

MOCca, Tak jestem uprzedzona, jeśli mężczyzna pisze na ogólnym, przy wszytskich do kobiety nienawidzę cię suko - to tak, mam pewne ale i po tym jak odnosi się do mnie mam prawo mieć o nim złe zdanie.

Tyle w tym temacie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MOCca, to napisz co tal bardzo ci tu nie odpowiada?

Mnie zastanawia jedno...kiedyś przychodzili tu ludzie chorzy, szukając pomocy znajdowali znajomych..a teraz pełno tu ludzi którzy chcą nawracać na jakąś wiarę, szerzyć homofobię, albo nacjonalistyczny patriotyzm, rasizm......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MOCca, ...nacjonalistyczny patriotyzm, rasizm......

o/

._.

komunę wprowadzić!

Rzeczywiscie, Noomis jest jaki jest ale czy my sami nie dyskryminujemy go jako skinhrada_Oi'a?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wieszacie psy na tym człowieku, nikt nie jest z nas bez winy...rozumiem powody, dla których niektórzy się "boją", ale gdybyście bywali częściej, to zauważylibyście poprawę, to co opisujecie to był incydent.

Mo, a znasz tego człowieka osobiście?

Bo ja znam i - nie wywlekając spraw prywatnych - nie za dobrze się z nim dzieje. I pytałaś, czy ktoś widział, czy cały czas pije - tak, ja widziałam. :?

Poza tym mógłby wziąć trochę ogłady i mnie nie obrażać na kanale skoro ja nic do niego nie mówię, ani go nie zaczepiam, ale po co... trzeba zrobić szoł - jest publika, trzeba działać!

Prymitywne to jest moim zdaniem. Mogłabym tu jeszcze sporo o nim pisać, ale będę się trzymać tylko tematów stricte ircowych.

U mnie to wygląda następująco:

noomis -

piorunka +

miauuu +

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale masakra, yo ...bawcie się dalej w takie pogadanki dziecinne.

yyy?

wydajesz się być nim oczarowana i zaczarowana,kiedyś przejrzysz na oczy jak się skończą bajery i zostanie tylko alkoholik.... sorry,ale taka jest prawda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spoko Mo, przejdzie Ci... ;) póki co jesteś pod jego wpływem i pewnie jeszcze długo będziesz... To przecież taki miły, empatyczny i dowcipny chłopak... ja, ja, ja...

jak mogę się wypowiadać o osobie która robi mi wieczny syf i wyciąga prywatne sprawy na forum publiczne? żenada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogarnijcie się, nie lubie obgadywania ludzi i szantażowania, filmiki mogę wklejać jakie uznam za stosowne, nie ubliżając nikomu, histerycznie proszę o zdegradowanie - masz urojenia? Syf - czyli najeżdzanie na siebie i pisanie nieprawdy. Panna Paradoksy chce mi coś zaintubować - na jakiej podstawie? Panno Modliszko nic nie ciągnę, nawet Cię lubię, jako jedyna osoba zachowałaś się obiektywnie, Panno Linko najwidoczniej to Tobie się coś nie podoba, i to Ty masz z tym problem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MOCca, nie lubisz obgadywania a zadajesz się z osobą, która najwięcej obgaduje... są tu osoby, które mogą potwierdzić... :roll: No chyba że wyzywanie kogoś za plecami to nie jest obgadywanie...

Poza tym śmieszy mnie ta nagła zażyłość tego pana z Piorunką- żebyście słyszeli jak na żywo ją obgadywał.. wyzywał o kurew i szmat.. masakra... a teraz jest fiu-bździu i wielka przyjaźń...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie, ze mi się nie podoba i ale problemu z tym nie mam żadnego. Tomek prosił o wyrażenie opinii to wyrażam i ją uzasadniam...easy.

Nie widzę tu żadnych pogadanek dziecinnych, najeżdżanie na siebie...znaczy jak myślę o kimś źle to nie mogę o tym napisać? Co w tym złego? Nie ukrywam tego, zainteresowanemu mogę to samo napisać w privie - a sądzę, ze i tak wie dokładnie co zostało tu napisane.....ale tego co on robi jakoś nie zauważasz...przykre...no ale każdy ma prawo do własnego zdania na ten temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi