Skocz do zawartości
Nerwica.com
Ten temat

Wszystkiego najlepszego, 5 urodziny forum

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

...dla wszystkich Użytkowników, z okazji 5 urodzin forum nerwica.com. :)

Nie lubię się rozpisywać ani składać życzeń więc napiszę krótko:

Wam życzę jak najwięcej uśmiechu, abyście przychodzili na forum nerwica.com jedynie w celach rozrywkowych, nie z potrzeby.

Aby każdy kolejny dzień oznaczał coraz lepsze samopoczucie.

Sobie życzę, aby kolejne 5 lat prowadzenia forum były tak przyjemne jak dotychczas.

Małe podsumowanie:

5 lat temu na forum było niecałe 10 osób i kilka tematów. Dziś jest:

Wszystkich postów: 318,722

Wszystkich tematów: 12,569

Wszystkich użytkowników: 17,701

Dzięki czemu staliśmy się najbardziej aktywnym forum psychologicznym w Polsce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

shadow_no napisał(a):

Wszystkich postów: 318,722

Wszystkich tematów: 12,569

Wszystkich użytkowników: 17,701

Dzięki czemu staliśmy się najbardziej aktywnym forum psychologicznym w Polsce.

Zatrzymajmy się na chwilę przy ostatniej z wyszczególnionych pozycji. Nie chcę za bardzo jechać pesymizmem, ale tak sobie myślę, że jeśli wprowadzić w życie pomysł z likwidacją kont nieaktywnych użytkowników, liczba nie będzie już równie imponująca ;) Osób korzystających z forum, że tak powiem, na stałe jest stosunkowo niewiele. Oczywiście non stop rejestrują się nowi ludzie, ale zdecydowana większość z nich ogranicza się wyłącznie do napisania kilku postów, po czym znika gdzieś zupełnie. Bywali też i tacy, których jedyna aktywność na forum ograniczyła się do wklejenia własnego zdjęcia... :-| Taka mała dygresja... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Alienated, ostatnio usunąłem nieaktywnych Użytkowników zarejestrowanych przed 2008r. Ubyło wówczas ponad 4000 kont. Co jakiś czas robię takie czystki. Pisząc o aktywności mam na myśli liczbę tematów powstających każdego dnia oraz stosunek liczby postów do tematów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratki Shad ;) , pewnie trudno Ci uwierzyć, że to już 5 lat ;) Czas pędzi nieubłaganie.

Ja chciałabym życzyć wszystkim odwiedzającym niniejsze forum wytrwałości i odwagi w pokonywaniu codziennych trudności i wygranej walki z Waszymi dolegliwościami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

shadow_no napisał(a):

Wam życzę jak najwięcej uśmiechu, abyście przychodzili na forum nerwica.com jedynie w celach rozrywkowych, nie z potrzeby.

Ja tak właśnie mam, tzn. na początku zajrzałam tu z potrzeby ale z czasem stało się to dla mnie jakąś formą rozrywki i tak jest do dzisiaj :smile:

Wszystkiego Najlepszego! Duuużo zdrówka dla wszystkich użytkowników przede wszystkim!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

shadow_no napisał(a):
Alienated, ostatnio usunąłem nieaktywnych Użytkowników zarejestrowanych przed 2008r. Ubyło wówczas ponad 4000 kont. Co jakiś czas robię takie czystki. Pisząc o aktywności mam na myśli liczbę tematów powstających każdego dnia oraz stosunek liczby postów do tematów.

W takim razie również przyłączam się z gratulacjami! :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

shadow_no ja również dołączę się do życzeń :brawo:

Jakiś rok temu szukałem googlem jakiegoś forum o depresii itd. Kliknąłem przypadkowo? na to forum i szybko pozamykałem resztę stron (a każda decyzja mi przychodzi z trudem...) . I nie żałuję ! To chyba zasługa atmosfery i fajnych ludzi.

shadow_no jak możesz to napisz ile czasu dziennie poświęcasz żeby opanować takie przedsięwzięcie.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi