Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

oglądam na dwójce film, ostatnio przeczytałam książkę, na jej podst. jest ten film "PO PROSTU RAZEM" z A. Tautou :105:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

porznelam sobie w literaki pozostawiajac za soba zgliszcza, placz i zgrzytanie zebow przeciwnikow :twisted::yeah:

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wspominam ubiegłe wakacje we Włoszech, jak byłam u siory i czułam się względnie, ogarnęła mnie nostalgia za tym miastem.

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, a jaką robisz sobie maseczkę?

Ja stosuję z glinki szarej :D

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ladywind, Włochy to państwo. :P

nie chodzi mi o państwo w Pl :P

to miasto to Brescia

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, a co u Ciebie ? ;)8)

u mnie wporządku...

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oglądam "dokumenty" o zjawiskach paranormalnych

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mad_Scientist, :roll::mrgreen: miłego spaceru Wam życzę :!::!:

-- 22 maja 2012, 19:14 --

Snejana, ooo, interesujesz się tym ?

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ooo, interesujesz się tym ?

no na pewno bardzo mnie to zajmuje, gorzej z wiarą w takie rzeczy

*Wiola*, a ja lubię "cztery razy po dwa razy" :D chociaż szczerze nie podzielam Waszego zdania co do tanca do takiej muzyki... nie umiem się bawić na weselach itp. już mi lepiej idzie takaś techniawa.. bo do tego nie trzeba umieć tanczyć :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi