Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co to za nowomoda na forum?

eligojot

Rekomendowane odpowiedzi

Że jak w temacie osoby zaczynają się kłócić, bo cały wątek ląduje w koszu? Dawniej było tak, że posty z kłótniami zostawały usuwane, osoby dostawały upomnienia a wątek toczył się dalej! Czemu to ma służyć i czemu winna jest osoba, która taki wątek założyła a potem ląduje on w koszu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MOzna sobie przejrzec kosz np. "Atrakcyjnosc jak wyznacznik ..." wyladowala w koszu, bo jakas laska wylała swoje żale w dość niewybredny sposob. Ja tez założyłem watek z prosba o rade w sprawie osobistej. Kolejna "mądra" miała osobiste halo do mnie i przez jej wywody wątek też znalazł się w koszu. Wątki pożegnań ludzi odchodzacych z forum również...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Że jak w temacie osoby zaczynają się kłócić, bo cały wątek ląduje w koszu? Dawniej było tak, że posty z kłótniami zostawały usuwane, osoby dostawały upomnienia a wątek toczył się dalej! Czemu to ma służyć i czemu winna jest osoba, która taki wątek założyła a potem ląduje on w koszu?

eligojot, mamy nowych moderatorów, którzy mają trochę inne metody działania niż stara ekipa.

Takich styl. ;) Ale nigdy nie jest winna osoba, która założyła dany temat jeżeli nie bierze czynnego udziału w dalszej kłótni. Swoją drogą mnie bardziej odpowiadał stary system i staram się tak moderować forum jak zawsze, no ale z racji ilości tematów - nie jestem w stanie ogarnąć wszystkiego sam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siory, ale ja jako nowy mod :mrgreen: nie wyfalałam tego chyba, bo bylo troche wartosciowych rzeczof

mozna bylo zamknac na chwile, wydzielic i spokoj by byl

w sumie moznaby tak TERAZ z tematem zrobic..

ale sie nie wtracam juz :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.