Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

L:), 10tys zł za gitare?? ja pierdole :D w głowie sie nie miesci aczkolwiek rozumiem :) hobby to hobby i nic nie jest w stanie nas zniechecic ale fajnie ze udało ci sie złapac taka bogata złota rybke, moja jest troche biedniejsza :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5-6 tysięcy funtów to wychodzi jakieś 30.000 złotych ; )

Gitara 7000-9000 tysięcy, głowa gitarowa (Ampeg) kolejne 6000-10.000 tys PLN, do tego kolumna - 3000 zł , stuff - 1000 zł. I mam sprzęt marzeń : )

Mój bass który aktualnie posiadam nowy kosztuje 2000-2500 zł, jednak to średnia półka co by nie mówić. Tyle że wzmacniacza i kolumny nie zamierzam na razie kupować tak drogich (coś tańszego, by łącznie w 3000 zł za obie rzeczy się zamknć), ale ten bass to jest moje marzenie od dawna i w końcu mi się uda go kiedyś kupić, ja to wiem :mrgreen: )

-- 20 gru 2011, 06:30 --

I pomyśl jaka to ogromna zaleta dla partnerki, wie że facet jej nie zdradza, bo jak z kawałkiem deski i paroma strunami zdradzać ? ;D

Taki sprzęt może okazać się lepszym zabezpieczeniem zwiazku od kredytu :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

-- 20 gru 2011, 06:30 --

I pomyśl jaka to ogromna zaleta dla partnerki, wie że facet jej nie zdradza, bo jak z kawałkiem deski i paroma strunami zdradzać ? ;D

Taki sprzęt może okazać się lepszym zabezpieczeniem zwiazku od kredytu :mrgreen:

hhahaahaha..no nie wiem, nie wiem...chyba nie masz pojecia w takim razie ile lasek leci na "taka gitare" ":D swietny wabik hih

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

- Żono, zaciskamy pasa z finansami

- Na co?!

- Na nową gitarę oczywiście :mrgreen:

-- 20 gru 2011, 06:53 --

Jak kupisz mi nową gitarę zrobię Ci minetę

Szantaż doskonały! :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anielica, ja przespałam cały dzień na dwóch Ketrelach.Boli mnie głowa od wczoraj w nocy i jestem tak słaba,że ledwo co siedzę.Wezmę leki i pójdę dalej spać.Dawno nie miałam napadu migreny.

-- 21 gru 2011, 00:14 --

wiola173, :***

amelia83, witaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witajcie:)

anielica, jakaś mruczanka na dobrą noc ? :smile:

jak potrafisz to zrobić przez neta to chętnie poproszę :P

-- 20 gru 2011, 22:18 --

wiola173, dzisiaj masakra :hide:

chciałabym już zasnąć i obudzić się jutro w dobrym nastroju :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.