Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Kestrel sobie może jeszcze trochę poczekać, ale też umiarkowanie.

Zależy jak na to patrzeć,teoretycznie owszem,praktycznie nie - Powinienem już raczej jakoś to próbować zmienić,bardziej nad sobą pracować,starać się,tu nie ma czego odkładać i opóźniać,czas raczej na niekorzyść działa.

Niestety,teoria a praktyka.

No cóż,moja głupota,shit happens.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podziwiam, bo na takim etapie życia, jaki mam teraz, to nie chciałabym drugiej osobie dodawać balastu - ani tej "zdrowej" psychicznie ani "chorej"

i ja mam podobne zananie... bo już jeden związek moje zaburzenia rozwaliły, a oddałbym wszytko żeby wrócić do tej osoby. Wtedy jeszce nie byłem świadomy swoich zaburzeń.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podziwiam, bo na takim etapie życia, jaki mam teraz, to nie chciałabym drugiej osobie dodawać balastu - ani tej "zdrowej" psychicznie ani "chorej"

i ja mam podobne zananie... bo już jeden związek moje zaburzenia rozwaliły, a oddałbym wszytko żeby wrócić do tej osoby. Wtedy jeszce nie byłem świadomy swoich zaburzeń.

miałam dokładnie to samo doświadczenie :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Magnolia jakoś mi się nie chce, ja tak zawsze do późna siedzę. U mnie nic ciekawego, zrobiłam chwilę temu dzisiejszą dawkę ćwiczeń. Kombinuję jakby tu przeciągnąć jak najdłużej długi weekend ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Asuu,

No właśnie o takiej mniej więcej chodziłem w ciągu ostatnich 2 dni. Także wtorkowe spanie przed pracą zapowiada się na megakrótkie.

A Ty do pracy czy do szkoły? Czy nigdzie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.