Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, to dlatego brat ostatnio taki pokrzywiony chodzi :P lew brata lubi, pandy brata lubią... ja brata lu... lubię bić wałkiem :P normalnie wszyscy brata lubią :P

mowy nie ma , bo nie będzie miał mi kto obiadu ugotować

brat nie chce żeby świat pozwiedzała? :-|

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kapseicyna, ta pizza to mi na 10 minut wystarczy :D ale chwila , co na to siostra ? :P

Snejana, na początku zastanawiałem się nad młodym lwem , ale powiem jak mężczyzna z kompleksem , że zawsze chciałem mieć dużego :P trochę dużo miejsca zajmuje :D wolałbym żeby te pandy mnie nie lubiły i mnie unikały :P

brat nie chce żeby świat pozwiedzała?

no chce , ale umrzeć z głodu nie chce :roll::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ja też chciałam zawsze mieć duże... a mam małe, ale urosną moze te pandy :P

co na to siostra ?

bez brata nie pojadę, bo bedę tesknić :why: musi kapseicyna, nas oboje zabrać :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, jak urosną , to dopiero zacznę się bać :P przecież to będzie wielkości niedżwiedzia ( jak nie większe ) :zonk::P

bez brata nie pojadę, bo bedę tesknić musi kapseicyna, nas oboje zabrać

no właśnie :D tym bardziej , że nie jadłem nigdy żab i ślimaków , a chciałbym spróbować :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ja i mój gang pand będziemy wymiatać na dzielni 8)

że nie jadłem nigdy żab i ślimaków

to brat nie wie, co ja czasem do tych obiadów ładowałam :roll:

kapseicyna, w sumie zawsze chcialam iśc do Luwru i pooudawać, że jestem w Kodzie Leonardo da Vinci :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, raczej ja z moim lwem 8):P

to brat nie wie, co ja czasem do tych obiadów ładowałam

kur.wa niedobrze mi ... już siostra nawet nie mówi co jeszcze dorzucała do tych obiadów :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, chyba będzie wojna gangów :P

kur.wa niedobrze mi

żartowałam, poza św. pamięci szynszylem to nic poza kocią karmą nie było :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, jak siostra wyjedzie do Francji , to wyśle lwa żeby zjadł te pandy :D bo jak urosną , to będzie ciężko :P

żartowałam, poza św. pamięci szynszylem to nic poza kocią karmą nie było

uff :D kamień z serca , to znaczy z żołądka :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kapseicyna, a co zresztą? będę tęsknić :-|

-- 07 lut 2013, 01:50 --

Tomcio Nerwica,

jak siostra wyjedzie do Francji , to wyśle lwa żeby zjadł te pandy

nigdzie nie jadę! :twisted: w ogóle to nie śpię w nocy, bo... pilnuję pand :roll:

uff kamień z serca , to znaczy z żołądka

nabrał się :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nigdzie nie jadę! w ogóle to nie śpię w nocy, bo... pilnuję pand

Snejana, Jak pojedziesz to odeśpisz swoje (nie będziesz musiała pilnować pand i machać wałkiem) tylko, żeby nie było, że nic nie zwiedzimy, bo bedziesz caly czas spać :cry:

-- 07 lut 2013, 00:54 --

Tomcio Nerwica, dobranoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, dobranoc :P ja też mam jutro przeje... any dzień troszkę a nie śpią drugą noc :-|

kapseicyna, a co możemy zwiedzać? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.