Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

anonus, Póki co na szczęście nie.

Ale przy trybie życia (jeśli chodzi o żarcie,sport itp) ,jaki prowadzę,jest to całkiem możliwe za parę lat.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, brat :D to co, kupujemy też pandę? proszę :angel:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, u mnie w pokoju :P będzie ze mną spała :P a z bratem będzie spał lew :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, dobranoc :D

Tomcio Nerwica, ale fajny Simba :105: ale ma zaspana minę zupełnie jak brat :D brat się lwa nie boi a pandy tak? ciekawe.. :P

kapseicyna, witaj :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kapseicyna, źle to brzmi

Tomcio Nerwica, to dlatego się brat jej boi, bo jest taka sama jak ja :P a mysli brat że takiego lwa można wziąć na smyczy na spacer? :D

-- 06 lut 2013, 00:47 --

Saiga, buenas noches :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, aa jakie słodkie pandy, nie moge :105: chce je wszystkie :D zajefajnie ze zjeżdzalni zjeżdzają :D z takim lwem to można spokojnie iśc na spacer w nocy po najgorszej dzielnicy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, w życiu nie ma tak dobrze , będzie tylko jedna :P lwy to lenie , bo samice polują a im się nie chce :D więc i tak pewnie będzie ze mną leżał cały dzień przed telewizorem i czekał na obiad :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ok jedna... :) na początek hmm to trzeba temu lwu dokupić koleżankę, bo ja dwoma chłopami zajmować się nie bede :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, a dużo jedzą takie pandy ? :D a co mam go na polowanie wypuścić ? co upoluje ? szyszki ? sąsiada ? to nie safari siostra :P trzeba będzie dla niego ( i dla mnie ) kupować żarcie u p. Irenki :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, te pandy co je oglądam to ciągle coś jedzą, ale tylko jakieś badyle to można przecież z lasu poprzynosić :D wie brat co, to ja wezme tego lwa i pójdę do pani irenki prosić o jakiś rabat czy coś, myślę, ze na widok tego lwa to odda mięcho za darmo :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, albo wygonić je do lasu , to sobie coś tam same znajdą do jedzenia :D oczywiście większość mięsa dla mnie , lew musi się od początku nauczyć , że to pan tu rządzi :P

-- 06 lut 2013, 02:17 --

ProstaNazwa, cześć :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.