Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

dobranoc kocury :D

-Where'd you go, psycho boy?

-I felt like destroying something beautiful.

odkąd tańczę na skrzydłach, miarowych tchnień

krążą baśnie o krzywdach, jałowych ziem

płyną ze spróchniałych ust, wrzeźbionych w kostury

druidów ze zmurszałych gór, wrzecion przetkanych w umysł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, ja też o 6 :cry: ale za wcześnie na mnie, ten weekend dużo spałam to wyrobiłam normę :D Ty też do spania moja droga w takim razie :twisted:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus - xDDD to by była udana randka dopiero :mrgreen:.

Ostre xD :DD tekst ogólnie żałosny :D oglądałam to, jak cierpiał, że to jego przyrodnia siostra...zabawne :mrgreen:.

unlikemenow - dobranoc ;)

A co do podrywu : http://www.youtube.com/watch?v=YIaDX78uWG0 :blabla:

:mrgreen: Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rora, haha, no bardzo. Ciekawe co by mi wpisali do nekrologu. Chyba, ze ktos by mi zrobil reanimacje usta-usta, to moze nie byloby tragedii :P .

Moja bateria od telefonu zdycha i ja tak samo. Pora spac. Zycze dobrej nocy i nie siedziec za dlugo ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiertelnie nudne gderanie,podobno gdy się zacznie potrafi trwać godzinami....

Gdzieś w połowie inktancji czar leci samoczynnie już

i co, słyszałeś to kiedyś? :D przeżyłeś? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, W robocie kilkakrotnie,ale to były małe próbki mocy,strzelam że jakaś 1/10 mocy :lol:

Tomcio Nerwica, Było pić : D.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy komuś też może zrobiło się smutno tak nagle z niewiadomego powodu? :(

Pierwszym krokiem w każdej zmianie jest przyjęcie odpowiedzialności za swoje życie.

Jak bowiem możemy je zmieniać, jeśli w ogóle nie czujemy się za nie odpowiedzialni?

Choćbym kroczył ciemną doliną,

zła się nie ulęknę,

bo Ty jesteś ze mną.

(psalm 23)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, brat się starzeje po prostu :P albo to własnie dlatego, ze brat ze mną nie rozmawiał :P

kasiątko, Ty uwazaj na siebie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jowka, tak,tylko jest z reguły jakiś powód tylko my sobie nie zdajemy z tego sprawy.

Snejana, za jednym pedicure chlasnęłam sobie kciuk u ręki i stopy :mrgreen:

Nie chce mi się spać :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jowka - o później porze często się tak dzieje...bo kończą się zajęcia dnia codziennego, ja akurat cały dzień jestem przygnębiona, ale często mam tak, że wieczory przybijają...dlatego oglądam tv xd csi i agenci NCIS xd to zajmuje głowę xd

rainshadow - zdzierstwo :shock: !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, załamania nerwowe to ja mam przez brata :P już wiem od czego brata boli glowa, od nieróbstwa :roll::D

-- 07 sty 2013, 01:18 --

kasiątko, a jak Ci wyychodzi malowanie paznokci? zaczynasz od paznokcia konczyc na łokciu? :D Bo ja tak robię :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rainshadow, Jak to na benzynówkach - 2349583498% marży.. :roll:

Miłej nocy,w tym szalonym świecie,niech kolejny tydzień będzie "udany" :roll:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.