Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Saiga, okkej, ale reszta cos muli.

"Let it all burn, I will burn first. God I've tried am I lost in your eyes? Just let me burn, it's what I deserve. God I've lied am I lost in your eyes?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, ale ja od soboty chyba w ustach alko nie miałam, meliskę właśnie wypiłam i mam nadzieje pójść w kimę :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czekam aż mnie znudzicie wystarczająco, aż zachce mi sie spac :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, o moim życiu? chcesz mieć koszmary ? :P

Tomcio Nerwica, siema brat, brat się do lwa przytuli się brat lepiej poczuje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, ja sama nie chcę sobie tych koszmarów przypominać ;)

Tomcio Nerwica, trzym się brat :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.