Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, pójdzie brat na jakiś rollercoaster i może akurat się rozbije :P

i mną

to dlatego mam problem z opiekowaniem się sobą, muszę dzielić uwagę nie siebie i brata i w efekcie nic z tego nie wychodzi :P Teraz brat się sam sobą pozajmuje :P

-- 28 sty 2013, 01:09 --

Saiga, Ty z tym nożem to na safari się nadajesz :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie koncze nigdy dnia, czasami miewam sen pomiedzy 10 rano a 16 po poludniu. Oczywiscie jesli mam psychiatre lub psychologa w tych godzinach to sen musi poczekac do nastepnego dnia. to juz chyba jakas choroba, ale nie odczuwam az takiej potrzeby snu, 4-5h mi kompletnie starczy, a na nogach jestem przecietnie +30h, ja pierdziele.. Gry mi sie koncza :(((((((( Napilbym bym sie piwa, ale tylko 1, zimne, ale wole nie z powod moich lekow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozwole sobie przekopiowac fragment postu z Wron. Moze wdrozy sie jakas dyskusja:

W ogole to ostatnio ogladalem "Batman:The Dark Knight Rises"-film miodzio, najlepszy z calej trylogii (mimo tego, ze najlepszy, wg mnie, antagonista-Joker, wystepowal w 2 czesci). Bane-bardzo dobrze zrobiona postac, bardzo podobalo mi sie "zlamanie" przez niego naszego Nietoperza. A i seksowna Pani Catwoman (Anne Hathaway) tez miala dobry epizod ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.