Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

virgo21, hehehehehhehee

Saiga, dzięki za odpowiedzi, idę spać - dobranoc Wam.

-Where'd you go, psycho boy?

-I felt like destroying something beautiful.

odkąd tańczę na skrzydłach, miarowych tchnień

krążą baśnie o krzywdach, jałowych ziem

płyną ze spróchniałych ust, wrzeźbionych w kostury

druidów ze zmurszałych gór, wrzecion przetkanych w umysł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, skończyły mi się kartki na telewizję :?:D a tak poważnie to jestem beznadziejna :-|

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, nie ma? :shock: a ja myślalam, ze już wszystkie zużyłam uff :roll: nie wiem, jakoś tak się czuję :? jeszcze martwi mnie jutro :zonk:

Saiga, jestem tak beznadziejna, ze nawet licytować się nie umiem :twisted:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Ok,więc pozwól że rozpocznę... :mrgreen:

Miałem zacząć coś robić z życiem,swoje ambicje i postanowienia złamałem po 2 dniach, po 3 tygodniach odpuściłem,następny miesiąc już skreśliłem jako "stracony" i pewnie gówno dobrego zrobię. :mrgreen:

przebij :P

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, wydałam praktycznie wszystkie zaoszczędzone pieniądze na wyjazd do pracy za granice i paszport w dwa dni, bo miałam za dobry humor :?

-- 28 sty 2013, 00:47 --

ale weźmy pożartujmy czy co, bo to jest dołujące i do niczego dobrego nie prowdzi :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, ale widzisz... planujesz :D ja nie planowałam, samo wyszło :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, Ty lepiej go nie kupuj, bo komus albo sobie krzwde zrobisz :P

Tomcio Nerwica, nie przesadzam :P I już nigdzie nie chcę jechać, mialam jechać się dzieckiem zajmować, ale ja się sobą zaopiekować nie umiem a co dopiero dzieckiem :roll: Safari bratu nie opłacę, bo brata lwy zjedzą, najwyżej brata do dineylandu wyślę :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, pójdzie brat na jakiś rollercoaster i może akurat się rozbije :P

i mną

to dlatego mam problem z opiekowaniem się sobą, muszę dzielić uwagę nie siebie i brata i w efekcie nic z tego nie wychodzi :P Teraz brat się sam sobą pozajmuje :P

-- 28 sty 2013, 01:09 --

Saiga, Ty z tym nożem to na safari się nadajesz :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, jak kupisz to się zgłoś, poślemy Cie na safari :P

Tomcio Nerwica, złego diabli nie biorą :twisted: może się brat nauczyć gotować i sprzątać :P a ja będę leżeć i patrzeć :P może dla odmiany teraz brat się mną pozajmuje :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.