Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Saraid, daruj sobie. Wiem jaka jest prawda i teraz nie zartuje.

Saiga, mimo, ze jestem facetem, to nieraz chce mi sie plakac przez to wszystko, jednak pomaga mi powiedzenie sobie w glowie "chwila, co ty odpierdalasz, wez sie w garsc"-przechodzi na jakis czas.

O wlasnie, jeszcze o samobojstwie nie myslalem :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale ze odstraszam szkaradnym ryjem to coz

pierdo.lisz :? ważne żebyś tej jednej się spodobał , na którą każdy kiedyś trafi ... a czy podobasz się reszcie , to już bez znaczenia .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, zalozyles pare multikont, zeby nabic glosy dla siebie? :P

Saraid, niestety, nie pocieszysz mnie jakkolwiek bys sie nie starala. Ty mi dzis powiesz, ze fajnie wygladam, ktos jutro powie, ze wygladam beznadziejnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, sorry, ale powatpiewam, zebym trafil kiedys na takowa.

Poza tym jestem hipokryta, ale nie potrafie nic poczuc do brzydkiej laski, mimo ze sam jestem brzydki. Ah, zaraz ktos powie, zebym zmienil nastawienie do tych brzydszych, ale nie potrafie sie zmusic, nie potrafie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, Powiem czysto obiektywnie,nasze mordy są przeciętne, ani zbyt piękne,ale też i nie tak bardzo tragiczne.

I wygląd to nie wszystko.

Poza tym jestem hipokryta, ale nie potrafie nic poczuc do brzydkiej laski, mimo ze sam jestem brzydki. Ah, zaraz ktos powie, zebym zmienil nastawienie do tych brzydszych, ale nie potrafie sie zmusic, nie potrafie.

Same here,dlatego też nawet nie szukam :P

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, przestań, bo bzdury pleciesz. Zresztą masz 17 i jeszcze sporo czasu na dziewczyny. Ja wiem jak cięzko jest nie przejmować się zdaniem innych, ale jedynym sposobem na takie problemy jest zaakceptowanie siebie. Bredząc jaki to szpetny jesteś nie pomagasz sobie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus,

ale nie potrafie nic poczuc do brzydkiej laski, mimo ze sam jestem brzydki.

dla ciebie może być brzydka , a dla kogoś innego w sam raz ... nie lubię określeń typu " brzydki , brzydka " bo są różne gusta ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, fajnie działają takie portale randkowe gdzie możesz sobie po prostu zerknąć, no i ktoś na Ciebie też. wystarczy normalne zdjęcie, takie jak to drugie, które wrzuciłeś(to 1 mi się nie podoba) i ambitna gadka. i przekonasz się po trochu jak to jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.