Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

W ogóle nie imprezuje, imprezy mnie dobijają, często potrzebuje się wyciszyć... Bal gimnazjalnym na który poszedłem w pewnym sensie zaszantażowany, był dla mnie istnym piekłem ( i sie krew polała). Jak se pomyślę, że przede mną połowinki, i wycieczka na cały tydzień to mam ochote znów zabrać sie za skalpel... Ide stąd bo wam impre psuje.

Ostatnią walkę stoczę sam

"Nikt nie słyszy bliźniego, bo każdy drze mordę jak bardzo przejebane jest jego życie... I żyje dalej... i krzyczy..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, jak tu się nie smucic jak facet mi powiedział kilkanascie min temu,że nie mam ambicji i jestem leniwa, a on guzik wie ma prace to mu dobrze. Jednak to jest racja "syty głodnego nie zrozumie"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wspominając o tym,że kiedyś zasugerował mi,ze powinnam bardziej o siebie zadbać w sensie fizycznym

-- 22 sie 2012, 23:54 --

Tomcio Nerwica, Spi może juz pijany ;)

-- 22 sie 2012, 23:57 --

luk_dig, z każdym dniem poznając go coraz bardziej odnosze wrażenie,że chciałby mieć kobietę idealna pod każdym względem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, hmm w zasadzie to nic konkretnego tylko mu dogadałam,że jak bede miec tyle kasy co on to sobie będe pozwalac na kupowanie 3 razy w miesiącu ciuchów i chodzenie co chwilę do kosmetyczek, fryzjerek itp.

-- 23 sie 2012, 00:01 --

luk_dig, hmm w zasadzie to nic konkretnego tylko mu dogadałam,że jak bede miec tyle kasy co on to sobie będe pozwalac na kupowanie 3 razy w miesiącu ciuchów i chodzenie co chwilę do kosmetyczek, fryzjerek itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.