Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

W ogóle nie imprezuje, imprezy mnie dobijają, często potrzebuje się wyciszyć... Bal gimnazjalnym na który poszedłem w pewnym sensie zaszantażowany, był dla mnie istnym piekłem ( i sie krew polała). Jak se pomyślę, że przede mną połowinki, i wycieczka na cały tydzień to mam ochote znów zabrać sie za skalpel... Ide stąd bo wam impre psuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, jak tu się nie smucic jak facet mi powiedział kilkanascie min temu,że nie mam ambicji i jestem leniwa, a on guzik wie ma prace to mu dobrze. Jednak to jest racja "syty głodnego nie zrozumie"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wspominając o tym,że kiedyś zasugerował mi,ze powinnam bardziej o siebie zadbać w sensie fizycznym

-- 22 sie 2012, 23:54 --

Tomcio Nerwica, Spi może juz pijany ;)

-- 22 sie 2012, 23:57 --

luk_dig, z każdym dniem poznając go coraz bardziej odnosze wrażenie,że chciałby mieć kobietę idealna pod każdym względem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, hmm w zasadzie to nic konkretnego tylko mu dogadałam,że jak bede miec tyle kasy co on to sobie będe pozwalac na kupowanie 3 razy w miesiącu ciuchów i chodzenie co chwilę do kosmetyczek, fryzjerek itp.

-- 23 sie 2012, 00:01 --

luk_dig, hmm w zasadzie to nic konkretnego tylko mu dogadałam,że jak bede miec tyle kasy co on to sobie będe pozwalac na kupowanie 3 razy w miesiącu ciuchów i chodzenie co chwilę do kosmetyczek, fryzjerek itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.