Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Jutro wolne a wy spicie, jak mozna sie tak zachowywać, no chyba ze imprezujecie a ja się najutro umówiłam na impreze z jednymi znajomymi, z drugimi znajomymi w tym samym czasie i zamierzam jednych do drugich zaprowadzić,ale dostałam pozwolenie gospodarzy ale Ci z którymi sie umówiłam trochę wcześniej o tym niewiedzą,ale się dowiedzą jutro jak przyjdzie czas, jeśli w ogóle pojdę ale rozdwoić sie nie rozdwoję wiec taki myk jest na miejscu.A o 9 rano koleżanka do mnie przyłazi jeszcze mam dosc ludzi naprawde to czuje ,ze czas na porzadna izolacje chyba, ja też się w końcu dowiedziałam od kogoś ,ze nie mam zadnych znajomych , ze jestem sama i tak nieszczęśliwa co prawda pośrednio przez internet sie takich głupot dowiedziałam , ale cóz i jeszcze parę fajnych rzeczy i ze najbardziej załuję słuchawek do kompa, Jezu takie pierdoły.

Jeśli ktoś się zastanawia o co do końca chodzi w drugiej części postu nie zamierzam tłumaczyć a najlepsze jest to,ze ja jestem jednak za domyślna na pewne rzeczy w sumie to mi by było wstyd po czymś takim hihi, tej osobie tez pewnie jest ,tez bym się nie przyznała.Bo to jest narobienie sobie siary i to sporej, dobrze ,ze ja dyskretna jestem, na szczescie dla tej osoby. I tak tęsknię. :hide::great:

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Wam

Ja nie znoszę tej pory. Zostaję sam ze sobą i konfrontuję się z myślami i emocjami, których nie rozumiem...

"Nie jesteśmy żywi, więc nie możemy umrzeć.Ale nie jesteśmy też martwi.Za długo pożerało mnie pragnienie, którego nie można zaspokoić.Za długo głodowałem, czekając na śmierć i nie umierając.Niczego nie czuję.Wiatru na mej twarzy, ani rozpryskującej się bryzy, ani ciepła kobiecego ciała."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.