Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

papiaxxxx, to życzę Ci powodzenia... przy wyborze tematu z polskiego zastanów się 100 razy zanim coś wybierzesz !!

Locust, kto się do Cb nie odzywa ?

-- 09 sie 2012, 01:06 --

Locust, dokładnie... dlatego się wkurzyłam, że oblałam. polski pisemny 70% a ustny niezdany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, język radia, prasy i telewizji. omów charakterystyczne dla nich cechy i funkcje na wybranych przykładach ;)

wydawał mi się prosty, lecz taki jednak nie jest ten temat, zdradliwy.

-- 09 sie 2012, 01:11 --

Locust, może nie ma czasu... ? warto to w takim razie sobie wyjaśnić, pogadaj z nią. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem czemu post mi się zmienił, zamiast dodac. :shock:

Locust, może nie ma czasu... ? warto to w takim razie sobie wyjaśnić, pogadaj z nią. :smile:

ech miałam podobną sytuację niedawno, ale wszystko się jakby wyjaśniło... bo porozmawiałam. Ty też pogadaj i będzie ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, o siema fasolo... braciszku. I jak tam, Irek Cie skopał? Czy może podrapał się tylko po nosie a potem o Ciebie wytarł? xD

Monar, no ja bym się go nie podjęła ;) a tym roku też miałam maturę, wybrałam motyw wampira i zdalam na maxa, bo moje egzaminatorki nie były chyba zoorientowane w temacie i nawet nie mogły mi zadać pytań do treści utworów :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, no żałuję, że nie wzięłam tematu o wampirach, moja koleżanka wzięła i ładnie zdała... no ale jakoś muszę dać radę. ;) no chyba, że nie dam i będę zdawać za rok, to wtedy już inny temat. ale wolałabym nie. :?

-- 09 sie 2012, 01:25 --

Locust, no to nie wiem... czas wszystko wyjaśni. bądź cierpliwy w takim razie. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Wiola*, Zawsze panią moderator obsypuje komplementami , staram się a póżniej pani moderator mówi , że nie pamięta :P:cry:

Snejana, 8 sierpnia , zapamiętam ten dzień ;) pierwszy raz siostra przyznała , że zrobiłem coś dobrze :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.